• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Pyszczek swira to ja mam nawet jak A jest heh moja mala jest z tych wymagajacych:P a ja tez mam czysciutko i gotowac nie musze i do sklepu zadko takze jakies pozytywy tego sa:P
salsik fajnie ze sie odezwalas:D dobrze ze mala ma juz mniejszego naczyniaczka:D caluski dla was :**

reklama
salsik jak milo ze znalazlas chwilke czasu zeby nam swoje księżniczki pokazac i napisać do nas!
ściskam Cie z całych sil : dobrze Cie tu widzieć!
:****

Agapa udanych wakacji:)

Salsik milo znów cie "widziec"

Alanka dzis usypial M, bo ja juz nie dalam rady... Tyle ze usnął na naszym łóżku i boimy sie go przełożyc, zeby sie nie obudzil:) No nic moze jakos damy radę:) Ide spac bo rano do pracy...

Dobranoc:*

Napisałam taaakiego długiego posta i mnie net wywalił:( Nie dam rady 2 raz Wam odpisać przepraszam:( Mikołajek z każdym dniem daje tyle radości....i pokazuje charakterek:P

No może teraz w pracy wygospodaruje wiecej czasu na bb:-)
W pracy dobrze, jakoś nawet nie myślę jak tam moje dziewczynki w domu. Byle do końca miesiąca i na urlop:rofl2: żeby się za bardzo do mnie nie przyzwyczaili-hehe.
Ja jestem co tydzień "sama" bo mężulkowi w pracy zmienili wyjazdy delegacyjne i jeżdzi tydzień na tydzień tzn tydzień na miejscu w pracy i tydzień w Polsce. Jakoś idzie sie przyzwyczaić i zorganizować.

Wczoraj wizytyta u gina ok tzn jestem zdrowiutka i gotowa na następne dziecko - wg gina, bo ja podziękowałam:sorry: Właśnie miałam owulacje wiec dni płodne na całego.
Rozmawialismy o antykoncepcji i proponował mi Mirene. Zamawia ją bezpośrednio u producenta bo w aptekach pojawiły sie podróby. Koszt 1200zł, ale spokój na 5 lat - muszę to przemyśleć.

Ja się melduję jeszcze z rana:-D Zaraz śniadanko, ostatnie rzeczy do zapakowania i... próba włożenia tego wszystkiego do samochodu:crazy: No i jeszcze może szarlotkę upiekę co by sobie podróż osłodzić:laugh2:

Hej laski;-)
Mój ma dzisiaj urodziny (36-te), a ja dostałam @ - i z dodatkowego prezentu nici:zawstydzona/y::sorry:
Agapa, udanego wyjazdu:tak:
Salsik, super, że się odezwałaś!!Zdjęcia dziewczynek prześliczne!!No i najlepsze te zdjęcie rodzinne ze chrzcin - super!!!
Ewka, fajnie, że po wizycie wszystko oki;-)
Kupinosia, oby szybko Kasieńce przeszła ta ospa..
No i zdrówka dla innych chorych dzieci i ich mam:tak:

Ewka- niech Twój w dni płodne wyjeżdża w delegacje ;-)
Maxwell- 100 lat dla Twojego przystojniaka. Młodo wygląda !
Agapa- gratuluje ząbka ! Bawcie sie dobrze, ładnej pogody życzę !
Salsik- dziewczynki śliczne !

Moja teściowa swoją teściową na pare dni wzięła do siebie a że dziś ją odwożą na wioskę to Ola pojedzie z nimi a ja z M do Ełku na przegląd auta. Oczywiście Kasiula z nami. :-)

Moje grudniątko jest chyba pierwsze które przechodzi ospe ?! Najwięcej krostek ma na główce i buźce. Nie będę tych miejsc smarować pudrem bo Kasia drapie sie po główce a potem wysmarowanymi paluszkami trze oczka i pakuje rączki do buzi :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry