Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana zaczynam tak jak każdą zupę czyli jakieś mięso (skrzydełka, kość, korpus-dla Mikusia coś drobiowego bo jest bardziej miękkie), zalewam wodą, dodaję przyprawy (sól, pieprz, listek laurowy, ziele angielskie) i wstawiam na gaz. W międzyczasie obieram ziemniaki, marchew, pietruszkę, por, seler potem to kroję (oprócz selera i pora bo daję liście) i wrzucam do zupy jak mięso jest już podgotowane. I w zależności jaką zupę robię to daję np. kalafiora, kaszę wiejską, zacierki, przecier ogórkowy itp. Jeśli robię rosół czy pomidorówkę to oczywiście nie daję ziemniaków tylko makaron/ryż. Przed jedzeniem nie ugniatam nawet widelcem tylko łyżeczką kroję kawałek np. ziemniaka i Mikołaj ładnie to sobie gryzie, ale jak twój maluch nie radzi sobie z kawałkami to możesz rozgnieść:-)Agapo, podziel się proszę jakimiś przepisami na zupki, bo ja jestem zielona ivchętnie skorzystam z rad doświadczonej Mamy(z jedzeniem z łyżeczki u nas trochę lepiej, ale obiadki ze słoików są bleeeee wg mojego dziecka)
Mam duzy karton i niby na szerokosc chodzik sie zmiescil, ale troche wystaje... Mam drugi karton i zamierzam z niego dociąć brakującą czesc i ladnie dokleic. Tylko miska musze jeszcze jakos wepchnąć, i zas problem bo misiek naprawde duzy 
bo inaczej chyba nie da sie przelac tych pieniedzy z payu na konto, a przynajmniej ja innej opcji tutaj nie widze.