Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie używałam takiej podpórki:-) i moim dzieciom główki się kiwałyPytanie do mam starszaczków - używałyście/używacie takiego miękkiego rogala na kark dziecka kiedy jest w foteliku? Miśka zawsze śpi w samochodzie i jak dłużej z nią jadę, głowa niefajnie zwisa. Zastanawiam się, czy to rozwiąże mój problem....

W dodatku jeszcze ją coś pogryzło i ma dość spore odczyny na nóżkach i nawet na uchu, akurat jak przyszła do mnie wczoraj do pracy to pani doktor ją zobaczyła i dała receptę na jakiś krem, gdyby się pogorszało to mam smarować.
wkoncu A. wstal i jako ja uspil, tez w wielkich trudach. Myslalam, baaaa własciwie byłam pewna, ze skoro zrobila sobie ponad 2,5 godzinna przerwe w spaniu w nocy, to, ze pospi długo a o 5:30 obudzila sie z przerazliwym placzem... Napewno nie przysnilo jej sie nic zlego, bo nie chciala sie uspokoic wcale, mysle, ze to te nieszczesne zeby...
potem ten wyjazd nad morze (w sumie tylko paliwo bo resztę moja mama finansowała). P. nie ma prywatek, wczoraj zadzwonił klient i odmówił robotę, że jego szwagier ma mu wszystko zrobić. Myślę nad jakimś zarobkiem w domu ale ja w sumie nic nie potrafię robić takiego. umiem haftować krzyżykami i piec ciasta.