Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Czesc 
U nas w nocy masakra. Alan prawie nie spal, plakal, marudzil, nos zatkany, tragedia jednym slowem. Co usnął to zaraz sie budzil z placzem. Nad ranem wynioslam sie do pokoju obok i zostawilam go z M (dzis ma wolne) zeby chociaz troche sie przespac przed pracą. Zreszta i tak zaspalam
W dodatku boli mnie gardło. Aj szkoda gadac, Jesli do konca tygodnia nie przestanie marudzic i spac w nocy to od poniedzialku bede chyba tylko na popoludnie do pracy chodzic bo inaczej nie dam rady.
Pyszczek buziaki dla Krzysia na te 8 miesięcy :*
Zabcia 100 lat dla ciebie
Lysa łączę sie w bólu z tymi zębami...
Asko oby tesciowej sie polepszyło (w koncu teściowa tez czlowiek;-)) no i gratulujemy ząbka
AAAAA i o zadnych przytulankach mi tu nie pisac bo jako ze od prawie miesiąca mam okres to u mnie posucha jak nigdy
;-)
U nas w nocy masakra. Alan prawie nie spal, plakal, marudzil, nos zatkany, tragedia jednym slowem. Co usnął to zaraz sie budzil z placzem. Nad ranem wynioslam sie do pokoju obok i zostawilam go z M (dzis ma wolne) zeby chociaz troche sie przespac przed pracą. Zreszta i tak zaspalam
W dodatku boli mnie gardło. Aj szkoda gadac, Jesli do konca tygodnia nie przestanie marudzic i spac w nocy to od poniedzialku bede chyba tylko na popoludnie do pracy chodzic bo inaczej nie dam rady. Pyszczek buziaki dla Krzysia na te 8 miesięcy :*
Zabcia 100 lat dla ciebie
Lysa łączę sie w bólu z tymi zębami...
Asko oby tesciowej sie polepszyło (w koncu teściowa tez czlowiek;-)) no i gratulujemy ząbka
AAAAA i o zadnych przytulankach mi tu nie pisac bo jako ze od prawie miesiąca mam okres to u mnie posucha jak nigdy
;-)
Ostatnia edycja:

:-)

Niech widzą Sexy Mamę!