sto lat dla mojej synowej Gabrysi!!! Buziaczki od Benia! :*
U mnie znow problemy wiec sie nie udzielam co by was nie meczyc. Czytam Na bierzaco w kazdym badz razie.
Zycze wam kochane wymarzonych spadeczkow Na wadze, zdrowka dla Mariczki i Alanka!
zabciu gratki dla malego wedrowniczka! Ja tez teraz dnie spedzam Na spacerach, nawet 3h pieszo chodze a jak dla mnie to dlugo :-)
nastazja powodzenia z praca, trzymam kciuki!
Tyle tylko zdaze bo pisze z komorki a moj synus juz sie wierci, Tata niedyspozycyjny ostatnio wiec wszystko musze sama robic a czasu zawsze malo. Ben tak strasznie zabkuje ze dzis dostalm w odstepie godZiny paracetamol, ibuprofen, granulki I zel I wyobrazcie sobie ze nie zadzialalo ;( mleka od piatku pije po max 300-400ml dziennie I to jezeli uda mi sie dac mu nocne karmienie. Marudzi Na calego, dzis zeby zrobic qupe musialam miec go Na kolanach Bo w lezaku marudzil, masakra!!!! Niech juz wyjda te zeby Bo mam dosc :-( a tak to udalo mi sie kupic trampoline dla dzieciakow Na eBay za £8.50 wiec taniocha, ma siatke zabezpieczajaca wiec Zuzia ma mnostwo zabawy. Pogoda piekna wiec jak Na mnie poparzenia mam
Na skorze pierwszego stopnia heh chyba nie tak zle ;-) ok zmykam dac papu malemu I sama IDE spac nocki nadal tragiczne ;-( nie wyrzucajcie mnie, jak sie troche poluzuje to obiecuje wiecej pisac :*