witam:*
MŁa dziękuję:*
oczywiście ja na przysłowiowe 5 min, bo mała broi na maksa na podłodze.. a mam jeszcze masę roboty zanim Kamil śpi.
Z nowości Karolciowych!
mamy lewą dolną jedynkę!!!!! druga pewnie na dniu się przebije, a i dolne dwójeczki widać już przez dziąsełko ladnie. Tak więc opuszczamy grono bezzębnych pyszczków.
Poza tym moja córcia mnie zszokowała gdyż w ciągu 2.5 tyg opanowała siedzenie do takiej perfekcji że potrafi się już również zarówno jak i z brzuszka i z plecków przeniesc do siadu. I na odwrót.
jest to o tyle dla mnie szybko że Kamil jak pięknie zaczał siedziec miał 8 mies. nie mówiąc już o zmianie pozycji z leżącej na siedzącą.
Nadal mamy ograniczenia żywieniowe- ostatnio obsypało jej krocze... chyba po gruszkach(ewentualnie składnik nowej zupki jarzynowej) no ale odstawiłam i jedno i drugie i git.
A no i właśnie zostaję również na wychowawczym, decyzja podjęta, w razie potrzeby będziemy myśleć co robić albo będę pisała o powrót podanie. Póki co innego rozwiązania przy mojej 2 maluchów nie mam. Ale z drugiej strony się cieszę
W weekend jedziemy odebrać tynki

ponoć super wyglądają także odpadną nam gładzie, kupiliśmy już kibelek, mam upatrzone płytki... tylko co z tego jak kasy już brak

ale jakoś ostatnio stwierdziłam ze moze to i lepiej bo jakos po ostatnich kilku zdarzeniaach mi się nie spieszy wyprowadzac tak daleko.
aaaaaa chyba Kupinosia( przepraaszam nie pamietam) pytała o tesciową... no więc jest od 1.5 tyg. znowu w szpitalu. Dopadły ją powikłania po pierwszej operacji- zapalenie otrzewnej oraz dolegliwości związane z jakimiś naroślami na jelitach których nie chcą... jej operowac.
Róznie z nią jest w zeszły piątek były tragicznie- przetaczali jej krew, od tej pory znowu jest dobrze, ale nie chcą jej leczyć już operacyjnie bo twierdzą że się nei da, jedynie leki, drenaże, sondy itp itd. Podejrzewam że długoooo poleży.
Dziewczyny starszków!
czy odpieluchowując dzieciaki miałyście problemy z kupami??? Kamil pięknie sika, woła nawet jak ma pampka na długą podróż, nawet przed spaniem itp, ale mimo ze wie gdzie się robi kupę, jej tam nie robi. Wstrzymuje, boli go brzuszek a potem albo robi do majtek albo jak juz widzę i założe mu pieluchę, no sporadycznie zdąży na nocnik. ehh już kilka osob z mojego otoczenia miało podobny problem ale nie mam pojęcia jak go rozwiązac, oni czekali.. a mnie to drażni.