Witam
Dopiero znalazlam chwilkę zeby z komputera skorzystac
Po pracy poszlam z Alankiem na spacer, zakupy, odwiedzilam kolezanke wiec musialysmy nagadac sie za wszystkie czasy. Alan dostal od niej sliczny sweter w norweskie wzory, tyle ze na rozmiar 104, wiec pewnie do przyszlej zimy bedzie czekal

No, ale Magda nie ma dzieci, wiec pewnie nie zna sie jeszcze na numeracji

Mielismy dzis jechacv z M do MediaMarkt ale sie nie wyrobil M z czasem wiec jedziemy jutro.
I pochwale sie jeszcze, Alan zjadl porcję kaszki przygotowanej na MM z 120 ml wody wiec jestem maga szczesliwa ze wkoncu je zjada
Nikuss podziwiam cie bo ja tez zrobila bym mega awanturę i dala szwagrowi w pysk. A w najlepszym wypadku wrzucilabum mu telefon do kibla, co za palant...
Malenstwo, czyzby moja synowa miala zostac starszą siostrą? ;-) Pisz no nam tutaj szybciutko z samego rana!!!! My tez sie nie zabazpieczamy wogole i jestesmy z tych którzy sie bawią "do konca" :-), ale przy moich policystycznych jajnikach nie jest latwo o ciążę
Phalania to przyjemnego swietowania

Zazdroszcze ze bezkarnie mozesz sie obiadać i jeszcze cieszyc z nowych kilogramów
Milva te straszne nocki to pewnie zwiastun nowych ząbkow, oby szybko wyszly... Mam nadzieje ze u nas narazie bedzie spokojnie w nocy.
Freiya zdrówka
Kupinosia odpoczywaj i wracaj do nas szybciutko!!!
Maxwell a gdzie ty jestes??????????
Alan wlasnie trzymając sie mojego kolana przeszedl od lawy do łóżka
a mam jeszcze pytanko: ile kupek dziennie robią wasze dzieci????