Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Widze ze te PCO to coraz popularniejsze sie robi :/
Asko moze ja tez byl inaczej do tego podchodzila, ale zeby zajsc w ciążę to 2 lata leczylam sie tabletkami, po czym i tak mialam zabieg na jajniki, bo w przypadku mojego PCO inaczej nie bylo by szans... Wyszlismy z M z zalozenia ze i tak ten drugi dzidzius by sie nam jeszcze przydal, moze niekoniecznie teraz, ale nawet gdyby sie tak zdarzylo to przeciez damy radę
Dlatego póko co nie zabezpieczam sie i tyle. Na spirale juz sie nigdy nie zdecyduję, tabletek nie chce, gumki jakies takie nie romantyczne są... No nie ma dla mnie antykoncepcji 
ZAbcia na ktorym programie jest walka? Za cholere nie moge znaleźć....
No fakt, Alan coraz wiecej je. Moze i stąd jest wiecej tych kupek... Dzis zjadl kaszkę, jogurt, zupkę, gruszkę, flipsy, i kromkę chleba z maslem
Jutro zamierzam dac mu parówkę
A ile parówki dajecie na jedną porcję-posilek?
Asko moze ja tez byl inaczej do tego podchodzila, ale zeby zajsc w ciążę to 2 lata leczylam sie tabletkami, po czym i tak mialam zabieg na jajniki, bo w przypadku mojego PCO inaczej nie bylo by szans... Wyszlismy z M z zalozenia ze i tak ten drugi dzidzius by sie nam jeszcze przydal, moze niekoniecznie teraz, ale nawet gdyby sie tak zdarzylo to przeciez damy radę

ZAbcia na ktorym programie jest walka? Za cholere nie moge znaleźć....
No fakt, Alan coraz wiecej je. Moze i stąd jest wiecej tych kupek... Dzis zjadl kaszkę, jogurt, zupkę, gruszkę, flipsy, i kromkę chleba z maslem
nocka chyba troche lepsza dziś, choć ja byłam tak zmęczona, ze dość mocno spałam i nie słyszałam jego jęków, a na pewno były, bo dwa razy jak się przebudziłam, to leżał w poprzek z głową na mnie