kota-behemota
Q & H team
dzien dobry!
życzę zdrówka wszystkim chorowitkom, malym i dużym!!!
Freiya, my póki co trzymamy Kubę nad ubikacją, trzeba się będzie koniecznie zaopatrzyć w nakładkę na wc dla maluchów
dziś o 4 nad ranem Kuba się obudził i patrzy na mnie i "yyyy yyyy", no nic, daję mu wody, głaskam, próbuje uspać, a ten patrzy i "yyy yyyy", kurcze, no budzę M., że mały chyba chce kupę i żeby poszedł do wysadzić nad kibel. I to było to, zrobił kupę, wrócił do łóżeczka ucieszony i zadowolony, szybko się wtulił w kocyk i spał dalej
Inka, pięknie Aleksy pospał, zazdroszczę
zaraz śmigamy na budowę, w końcu muszę zobaczyć, co tam się wyrabia.
miłego dnia!!!
życzę zdrówka wszystkim chorowitkom, malym i dużym!!!
Freiya, my póki co trzymamy Kubę nad ubikacją, trzeba się będzie koniecznie zaopatrzyć w nakładkę na wc dla maluchów

dziś o 4 nad ranem Kuba się obudził i patrzy na mnie i "yyyy yyyy", no nic, daję mu wody, głaskam, próbuje uspać, a ten patrzy i "yyy yyyy", kurcze, no budzę M., że mały chyba chce kupę i żeby poszedł do wysadzić nad kibel. I to było to, zrobił kupę, wrócił do łóżeczka ucieszony i zadowolony, szybko się wtulił w kocyk i spał dalej
Inka, pięknie Aleksy pospał, zazdroszczę
zaraz śmigamy na budowę, w końcu muszę zobaczyć, co tam się wyrabia.
miłego dnia!!!
do 9.30
Ale powiem wam dziewczyny ze tak jest od zawsze jak był malutki tez go zostawilam z 2 razy to spał im tak samo a nam sie budził
wiec musi miec co najmniej 24-25 stopni nie wiem o co w tym chodzi...Ale powiedziala ze robi zupke dla niego
(chodz dalam obiadek)

Potem wszystko żeśmy dokładnie oglądali. Ja normalnie wzięłam kawałek zeschniętego pasztetu i go obejrzałam z każdej str. ale nie jadłam. Do domu wróciliśmy o 3.30
że aż mi dziś mleko z cycków poleciało, a nie karmię już prawie 2 m-ce
:-) Od paru dni mój palec wpychała sobie do buzi , poza zgubieniem nic nie czułam a tu dziś nagle normalnie kawał ostrego ząbka :-) ech wracam to pakowania. Już mam dość, przed nami cała nocka jazdy samochodem i mam nadzieje że dzieci będą spać. Odezwe sie za tydzień , buziaki