reklama

Grudzień 2011

VIOLETT może u Mariki zaczyna się bunt dwulatka.

INKA, PHELANIA przykro to, że te pary w waszym otoczeniu mają problemy z donoszeniem ciąży ale to nie może mieć wpływu przecież na wasze życie. Na pewno ciężko im to będzie przyjąć, że się staracie-INKA i, że Ty PHELANIA już jesteś w ciąży i nie wązne czy to przez rok-dwa czy to by była ciąża za 10 lat. Niestety życie bywa brutalne a my czasami nie mamy na to wpływu. I nie możecie zadręczać się tym, że oni mają takie problemy bo to tak na prawdę nic nie da, tylko się stresujecie. Życzę zarówno im jak i Wam dziewczyny wszystkiego najlepszego.

reklama
inka, ogromnie mi przykro z powodu dziewczyny twojego brata...Myśle że to bardzo trudny i delikatny temat. Ja jestem po dwóch poronieniach i na pewno tuz po poronieniu nie chciałabym słuchać o radości ze starań innej pary, odebrałabym to chyba jako brak wrażliwości i taktu, ale to ja tak czuję... i mysle że sa osoby dla których mogłoby to byc mobilizacją do ponownych staranek kto wie, to zalezy na pewno od podejścia konkretnej osoby. W mojej rodzinie zaraz po moim ostatnim poronieniu przyszło na świat dwoje dzieci i było mi smutno że ja nie mogłam urodzic swojego...bałam się swojej reakcji na spotkanie tych dzieci, ale było ok, potrafiłam oddzielic moja tragedie od szczęścia tych rodziców i cieszyć się razem z nimi...

Hej hej normalnie urwanie Glowy mam z ta moja Zu wczorajledwo ledwo udalo mi się ja uśpić o 24Lnormalnie masakra a o 6 już wstala i miala jedna drzemke godzinna ona pelnaenergi a ja ledwo co na oczy widze.

Papajka gratulacje8 zabka:D
Zabcia ja tezjestem ciekawa co u marri
Marta wspolczujeprzezyc mialam identyczna sytuacje co ty z jabuszkiem i teraz już daje tylkostarte
Inka wspolczujekurde taka wiadomość biedna ta dziewczyna twojego brata Az brak mi slowLa co do studiow ja z mala jak chodzialm dojeżdżałam do wawyponad 100 km i powiem ci czasami było ciezko najgorzej już pod koniec ciazy aledalam jakos rade:P
Freiya a mi się ostatniosnilo ze rodzilam normalnie bole przez sen czulam:P a 2 Emilki to podwojne szczescie:D

sto lat dla olci:**

Tofika dlatego wlasnie było mi dzis bardzo trudno z nią rozmawiać. Ty wiesz co ona czuje, ja tego nie wiem więc nawet nie wiedziałam co powinnam powiedzieć. I chyba żadne słowa nie są w tym momencie odpowiednie!
Wierze ze moj brat okaże się w tym momencie dla niej największym wsparciem i ze wspólnie sobie z tym poradzą i niedługo przekażą nam cudowna nowinę!

Hejka Kochane:)

Bardzo dziekujemy za życzenia-Olcia przesyła buziaki BB ciotkom.

Solenizantka dzisiaj ma humor do d... i marudzi strasznie....nie poznaje jej

Tofika-gratulacje dla Lenki-za nocniczkowy sukces
Maleństwo-Zuzia super wygląda w foteliku, my wczoraj bylismy jeszcze raz w sklepie i wpinalismy fotelik do samochodu zeby zobaczyc ostatecznie jak to wyglada i zapadła decyzja ze tez romer king plus bedzie
Milva-to dobrze że to ząbki a nie jakaś infekcja no i gratulujemy kolejnego
Pyszczku-gratulacje dla Krzysia
Netka-gratulacje dla Ninki-widac silna dziewczyna ze uzywa tylko miesni brzucha do siadania, ani sie obejrzysz i poraczkuje
Sosnowiczanka-gratki dla Alana-bystrzacha!!!!
Inka-super ze masz zielone swiatło,a co do studiów to pamietaj ze to powninna byc Twoja decyzja, ja kiedys byłam z kims kto jak dowiedział sie ze ide na studia podyplomowe to strzelił focha- ja poszłam i co sie okazało był zazdrosny ze bede miala lepsze wykształcenie niz on, no zenada
Violet-trzymam kciuki za maluszka,pisz jak bedziesz wiedziala wiecej
Kupinosia-super ze wyjazd udany

Oho juz moja Ola sie obudzila i marudzi znowu lece jej zrobic podwieczorek

Pyszczek, gratulacje dla Krzysia! Teraz dopiero się zacznie! :)

Papayka, gratuluję ząbka i trzymam kciuki za spokojniejszy okres :)

Inka, mam nadzieję, że uda Wam się zrealizować plan i szybko doczekacie się brzuszka :) Gratulacje dla koleżanki! :)
Zwykle jestem zdania,że nauki nie ma co odkładać, ale w Twojej sytuacji to rzeczywiście najlepsze wyjście.
Oj, doczytałam o dziewczynie brata... Przykro mi :(((

Marta, oby tatuś sam się nie przekonał jak to jest mieć dziecko blisko kiedy ono i tak coś zmaluje. Wtedy pewnie by zrozumiał, że nie da się kontrolować wszystkiego.

Phelania, mam nadzieję, że glukoza okazała się znośna.

Milva, dużo siły dla Ciebie i zdrówka dla Bartusia! :* Gratulacje z okazji zębolka! :)

Tofika,
brawa dla Lenki. Nam też się raz udało, ale bardziej dzięki mojej cierpliwości. Oczywiście nocnik odegrał fanfary :)

Sosnowiczanka, z Alanka jest inteligentna bestia :)

Tofika, Freiya, moja Miśka lubi Rafała Brzozowskiego i zawsze zastyga na jego widok ;p Dziwne, bo on całkiem nie w guście mamusi :D

Majeczka, mam nadzieję, że Wam się ułoży. Może nie będzie tak jak dawniej, może będzie inaczej, ale to nie znaczy, że gorzej :)

Net-ka, ale ten typ bywa nad ranem oziębły, nie zauważyłaś? Myślę o termoforze... :)
Ninka będzie miała piękny płaski brzuszek od tej gimnastyki. Gratuluję postępów! :)

Dorotar, ja też czasem nie wiem ile razy wstawałam i czy w ogóle ;p M raz zaczął się zastanawiać, czy jak go nie ma dziecko nie płacze czasem całą noc, a ja nie słyszę ;)))

Asienka, zaciśnięte! :*

Violett, gratki dla koleżanki! :)

Aga
, witamy w klubie King Plusa :D

Buziaczki dla Hani i Olci !

kota
- czekamy, czekamy :)
violett- gratulacje, oby Miki chował sie zdrowo !
inka- no to przykra wiadomość z tym poronieniem u bratowej :-(
netka- brawo dla Ninki ! brzuszek ćwiczy :-)
milva- dobrze że to TYLKO ząbki
mła- :-D Super mamusiu nam też zdarzają sie wpadki ;-)
aga- gratulacje !
sosnowiczanka- gratulacje ! mądry chłopczyk !
dorotar- a Ty budziłaś małą w nocy na siusiu ? czy samo poszło ?
papayko- gratuluję ząbka ! :-)
Pyszczu- gratulacje !
Phelania- to dobrze że czujesz sie już lepiej a Twoje najmłodsze dziecię jest słodkie !
Tofika- wow ! gratulacje ! to wielkie wydarzenie !
maleństwo- ale Zuzia ma tron wygodny :tak:
marta- moja wczoraj bulką zaczęła sie dławić ale szybko ją odkorkowałam uff

Znowu nie spamiętałam wszystkiego co komu miałam...ale dziś najwyraźniej dzień prawie samych gratulacji !
Robię sałatkę gyros. Zachciało mi się. Zaczęłam kroić pekinkę a w niej gniazdko jakiś robaczków i nawet nie ma jak obkroić tyle tego :wściekła/y: M właśnie wraca z Olo z działki to skoczy po nową

reklama
Mła- glukoze przezylam ale myslalam ze nie dam rady caly kubek lepiku blllleeeeeee:no:brało mnie na wymioty jutro wyniki,jesli beda ok powtórka z rozrywki czeka mnie 23.t.c:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry