Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Zawsze mnie to ciekawiło, planowałam, jak ja powiem to swojemu G. ;-) A jak przyszło co do czego - nie miałam pomysłu!
Taka byłam zakręcona ;-)

Pieknie dwie krechy -GRATULACJEHejzrobiłam dziś ponownie test
Zobacz załącznik 346513
I mam nadzieję, że tak juz zostaniew poniedziałek pobiegnę na bete i zapisać sie do lekarza
Aspirynka, a jak oceniasz pro-familię, do kogo chodzisz? ja bym bardzo chciała tam w przyszłości rodzić.

Ja mam to samo, żadnych objawów i trochę się martwię, ale ja tak mam że ciągle muszę się czymś zamartwiać, a potem jak się pojawią objawy to nie wiem co ze sobą zrobić i wiszę cały dzień nad kiblemDagne, piękne i wyraźne IIGratulacje :-) A jak samopoczucie? U mnie, gdyby nie II krechy i brak @, to bym chyba nawet nie wiedziała, że jestem w ciąży...
![]()
Tak źle i tak niedobrze, ach my kobiety.Becia, Aspirynka fajnie:-) Zawsze mnie to ciekawiło, planowałam, jak ja powiem to swojemu G. ;-) A jak przyszło co do czego - nie miałam pomysłu!
Taka byłam zakręcona ;-)
Stanęło na tym, że rano czmychnęłam do miasta i umówiłam się z G. w parku niedaleko centrum. W gorący, słoneczny, przepiękny dzień, pod ogromną kwitnącą wiśnią dostał ode mnie paczuszkę, a w niej kartkę z "listem od Dzidziusia" i butelką dziecięcą z kokardką, a w niej był test z dwoma II kreseczkami :-) Aż się popłakaliśmy oboje...
Zobacz załącznik 346518