reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Freiya zdrowka dla Ciebie wiem co to znaczy bol zatok i wspolczuje:**
Netka mysl pozytywnie Ninka kochana kruszynka nie ma zadnego ZD:))

odnosnie konfliktu my tez mamy i ja pamietam jak romawialam ze swoja lekarz i ona mowila ze to w tych czasach nie jest az takie grozne matka jak wykryja przeciw ciala dostaje imunoglobine jakas tam i tylko czesciej musi robic jakies tam badania a po za tym jest szansa ze dziecko moze miec krew matki:p takze ja wierze ze PYSZCZEK ma szanse na kolejna zdrowa dzidzie:p

mnie A dzis tak wkurzyl po powiedzial ze prawdopodobnie nie bedzie go w weekend urodzinowy Zuzy (i jego) tak sie wkurzylam az sie poplakalam bo ta jego praca mnie wykancza psychicznie jak wroci z delegacji to musze pezprowadzic z nim powazna rozmowe bo mam juz wszystkiego dosyc.:((

Netka idź robić porządki w szafach albo zacznij przed swiateczne sprzatanie bo widzę ze Cie z nudów trzepie:-) karny kopniak na rozpedzenie??:p będzie dobrze nooooo!!

U mnie od 4 rano leje niemiłosiernie,ciemno jak w du.ie masakra! Byle do stycznia i moja ukochana wiosna będzie na horyzoncie;-)

Sergio trzymam kciuki daj znać co i jak:-)

My już po wizycie, opis w odpowiednim wątku.

Kota wierzę, że to nie będzie łatwe, ale jak widać nawet jeśli Pyszczek była już kiedyś w ciąży i nie wiedziała, ma donoszone i zdrowe Maleństwo, prawda? Skoro już raz ma za sobą ciążę zakończoną szczęśliwym finałem, nie jest niemożliwe, żeby nie mogła przejść kolejnej z takim samym skutkiem. Czego mocno Tobie, Pyszczku, życzę! :*

Maleństwo nie zazdroszczę pracy M... :-( Chyba faktycznie czeka Was poważna rozmowa... :-(

Asieńka u nas -1 stopień, pogoda ładna ale zimno jak diabli, bo przy wilgotnym powietrzu dużo bardziej się odczuwa... Ja nie wiem, jak będziemy funkcjonować przy zapowiadanych tej zimy -20 stopniach... Przecież Anglię sparaliżuje kompletnie, nie mówiąc już o wychodzeniu z domu, jeździe autem czy spacerkach z Gabi :sorry:

Dorotar jak Twoja Gwiazda się czuje? Lepiej już z bólami głowy?

Łysa
jak mój Zięć? Przytul Go mocno od nas, ode mnie i Gabi :*

Idę kawę zrobić :-) Ktoś chętny? :-)

Ostatnia edycja:
Ja mam smaka od kilku dni na szynkę wędzoną z musztardą ;-)

Maleństwo
no to chluśniem zanim uśniem ;-)
I dla Koty mam też coś w takim razie... Ja też z Gabi jadłam na potęgę kebaby ;-)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,
Kota - Q zaczął mówic pierwsze mama prawda? To znak że woła siostrę :tak:. Lenka woła tata i co chwilkę ktos mi powtarza, że to na brata ;-)
Pyszczek - nie jestem dokładnie w temacie, ale moi rodzice rózniez mają konflikt, a mam jeszcze dwójkę rodzeństwa! Co prawda dzieli nas dośc duża róznica wieku, bo 9 i 11 lat, ale rodzice dali radę. Nie jestem pewna jak z zastrzykiem o którym pisała Kota, ale mogę mame podpytać!

Netka - napewno będzie wszystko dobrze! Trzymam za to mocno kciuki!!

Inka85 - czytałam ostatnio Twoje wpisy na temat Twoich ozdób ktore robisz. Ja chociaz nie mam totalnie talentu tez zaczęlam robic bombki na styropianowych kulach o takie : ozdoba świąteczna na Stylowi.pl , kupilam ich 10 bo chcialam każdemu naswięta sprezentowac, no ale strasznie drogo wychodza szpilki!! czekam na wypłate zeby dokupić czego braklo i skonczyc je przed switami :-D pisalaś coś o cekinowych bombkach, prawda? masz fotkę jak one wyglądają ?

My stoimy przed dylematem niania czy żłobek, a raczej klub przedszkolaka dla dzieci od 1-3 lat. Nianie mamy, miejsce w zlobku też i nie wiem co wybrać:-( strasznie mi cięzko z tym, że od stycznia wracam na cały etat i będę tam spedzac 4 dni w tygodniu (1 dzien wciaz z domu...). No i sama nie wiem co lepsze...

Zdrówka dla wszystkich chorych!!

Do góry