reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Milva mnie sie wydaje ze on wycisza dziecko ale dopiero dwie dawki tak jak w opisie jest u nas dają różnice i dlatego tylko 10 dni bo tyle ok zajmuje nauczanie dziecka zasypiania samemu/bez mleka itd, przynajmniej mnie sie tak wydaje i u nas tak sie sprawdza zamiast płaczy i krzykow. Ja akurat dłużej niż te 10 dni nie będę podawać ale może jak masz dostęp zapytaj sie lekarza bo wiesz u mnie tu w UK to mogę sobie darować, wy macie tam lepszy dostęp do innych opinii. Daj znać jakby co jak wam idzie ;-)

Lysa - widzę, że ty wiesz więcej ode mnie heh, mi syrop w aptece polecili, wzięłam jak się pochorował i cyrki jeszcze inne odstawiał, no i jakby przeszło, ale czy to zasługa syropu nie wiem;) w sumie to homeopatia .

Bartek już śpi, coś go zmogło, chyba nie odespał w dzień nocnego życia;)

dorotar dzięki dla mnie to meg sukces małej... samam bym jej nie sadzała nagminnie teraz ale skoro sama chce to czemu nie:)
kota mi lekarz na prenatalnych w 12 tyg. powiedział ze to bzdura ze kobiety czują już ruchy nawet w kolejnych ciażach, a ja uwazam że to bzdura co mówi, kobietą nie jest i nie wie co sie czuje, a ja jestem przekonana że mozna je czuc już w tym czasie z kamilem czułam ok. 19 -20 tyg. a wiem że jak z mlodą szłam na prenatalne w 12 tyg. to już czułam gilanie i takie pęknięcia bianieczek(pukanie) więc kto wie tymbardziej ze ty szczuplutka jestes. Moja lekarka potem jak do niej wrocilam z wynikami to potwierdziła mi że mozna czuc i to naprawdę zalezy od budowy kobiety, i tego ktora ciaża. btw wg Twojego suwaczka to juz poczatek 13 tyg:) więc moim zdaniem Twoj maluszek daje znac o sobie jak nic:)

dziewczyny, chyba czuję ruchy Okrucha!!!! to na bank nie jelita, bo to akurat bym rozpoznała, nie wiem, czy to nie za wczesnie, ale czuję te delikatne puknięcia dokładnie tak samo, jak czułam z Kubą, tylko, że w pierwszej ciąży to było w 18tym tygodniu, a teraz jest dopiero 12ty.
To mogą być ruchy:-) chociaż w drugiej ciąży w 12 tyg to trochę wcześnie, ale dlaczego nie:tak: Ja w I ciąży poczułam ok. 20 tyg, II też coś takiego-może z tydzień wcześniej, III ok 16tc a z Mikołajem właśnie już w 12tc wydawało mi się że to ruchy i chyba tak było.

Ale cieszę się razem z tobą, od razu mi się moje ciąże przypominają:-D

Kota super :) Już się chce z mamusią porozumiewać... rozmarzyłam się... A jak ze schodami? Zrobione? Nic nie piszesz o przeprowadzce, a ja jak zwykle na zdjęcia czekam :)

asko gratulacje dla Karoli :)

U mnie brak @, ale przedwczoraj na teście tylko jedna krecha. Więc czekam dalej.

Jak już tak dziewczyny radzicie, to jaki szampon poleciłybyście na cienkie, przetłuszczające się włosy?

Rojku, schody zrobione, ale nadal czekamy na drzwi wewnętrzne, w transporcie przywiezli tylko czesc z naszego zamowienia, a ja chce, zeby wszystko od razu montowali, wiec juz bez cisnien czekamy, praktycznie wszystko jest juz przewiezione, M. niemal mieszka juz w naszym domu, tylko na noc do nas wraca, sprzata, aż furczy :) dzis bylismy z Q na inspekcji ;))

malo pisze, ale czytam, jestem wykonczona, Kubin ostatnio zle sypia, duzo sie kreci przez sen, przez co i jak chodze, jak zombie.... :/

asko gratulacje dla Karolci zdolniachy postępów nocniczkowych :-)

Chyba i ja się skuszę na tą książkę co Wy czytacie :-)
A ja dzisiaj jak wyszłam z domu przed 13 tak wróciłam po 19-tej byłam spotkać się z koleżankami na kawce a potem połaziłam po sklepach i tak zeszło. Maciuś przed 18 mi usnął i wstał o 19.30 dlatego pewnie posiedzę sobie dzisiaj do późna =/
Ale fajne wyprzedaże tutaj w sklepach tylko cholerka nie miałam jak przymierzać z dzieckiem więc może jutro uda się M wyciągnąć na shopping :-)

ZDRÓWKA DLA CHOROWITKÓW TYCH MAŁYCH I DUŻYCH !!!

Kota fajnie ze to juz Okruszek się odzywa. Piękne chwile w ciąży.
Kusicie ta książką bardzo. Ja na razie doczytałam książki podróżnicze Martyny Wojciechowskiej - bardzo lubię jej lekkie pióro - więc może sobie kupię Greya.

reklama
Dorotar-kierowca był jakis "buc":tak:z wygladu a z rozmowy to taka cip*a ze daj spokoj:-Djego żona miala mor*e jak cholewa:)widac ze górowała w domu:-D...
Kota- na bank sa to ruchy:p ja czulam Alanka w 14.tc:) ale jestem grubsza od Ciebie ohohohoho:) a słyszalam ze kobietki szczuplutkie szybciej czuja ruchy,moze bedzie mały Cristiano Ronaldo:-D:-D:-Du mnie to juz caly bebzon faluje:szok::-)..

A Alan skoczył antybioty i nadal mu cieknie z nosa i kaszle (sporadycznie) nie wiem czy czasem nie isc z nim do lekarza w poniedzialek co radzicie? samopoczucie u niego ok goraczki nie ma tylko ten katar i kaszel:-(

Do góry