Milva
Zbójkowa mama;)
Lysa- dzięki! Właśnie ten syropek kupiłam tydzień temu, ale tylko wieczorem podaję na razie i chyba też widzę poprawę. On chyba nie uzależnia co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mogą być ruchy:-) chociaż w drugiej ciąży w 12 tyg to trochę wcześnie, ale dlaczego niedziewczyny, chyba czuję ruchy Okrucha!!!! to na bank nie jelita, bo to akurat bym rozpoznała, nie wiem, czy to nie za wczesnie, ale czuję te delikatne puknięcia dokładnie tak samo, jak czułam z Kubą, tylko, że w pierwszej ciąży to było w 18tym tygodniu, a teraz jest dopiero 12ty.
Ja w I ciąży poczułam ok. 20 tyg, II też coś takiego-może z tydzień wcześniej, III ok 16tc a z Mikołajem właśnie już w 12tc wydawało mi się że to ruchy i chyba tak było.
z wygladu a z rozmowy to taka cip*a ze daj spokoj
jego żona miala mor*e jak cholewa
...

u mnie to juz caly bebzon faluje
:-)..