reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka haha się uśmiałam. Alan to jak prawdziwy chłop, się wyspał się najadł i KIBELEK!
Agapa super, miło słyszeć, że TWOJE dziewczynki już się udzielają i pomagają!!BRAWA!

Ja chyba przygłupia jestem albo nie wiem co. Jak widzę w TV wejścia Jurka Owsiaka i jak się wypowiadają ile już mają, kto jest, na co i po co to siedzę i wyję. Taka jestem wrażliwa. OD razu w nosie mi ściska i łzy się pojawiają, jak dewotce. Chyba @ się zbliża... Albo nie wiem. Wzruszam się, że są jeszcze fajni ludzie na tym świecie-ja..pier.... nie wierzę, że to piszę...
Byliśmy z Niną na sali zabaw. Się pobawiła. Więcej za dziećmi się patrzyła... no ale pojeździła na kilku rzeczach i w kulkach posiedziała.

MILVA cały czas trzymam kciuki.

ŻABCIA no K jakby olśnienia dostał;-)

AGAPA no no widzę, że Twoje panny to takie udzielające się. Super, pogratulować.

FIRANKA świetnie, że roczek udany.
Wiktoria już 3x zbiera a Natalka pierwszy. O 21.00 pojechali do studia, weszli o 23.30. Widziałam Natalkę, bo P. trzymał ją na barana:-D i sąsiada widziałam:-D:-D Teraz pewnie wcinają torta albo lody a ja walczę z Mikołajem bo nie ma zamiaru spać:no:

reklama
agapa super że dziewczynkom udało się wejść do studia.

Maciuś poszedł spać ok 23 a ja poszłam popluskać się w wannie mogłam sobie troszkę posiedzieć.
Dzisiaj calutki dzień przesiedziałam w domu z Maciusiem i dostał 2 razy paracetamol i wczoraj na noc też i już widzę lekką poprawę z tym katarkiem i zastanawiam się czy to czasem nie od ząbkowania katar a kaszelek bo mu spływało z noska.
Jutro mus przymus muszę wyjść z małym do banku zapłacić za mieszkanie bo w sobotę nam się nie chciało a było 12-tego płatne także będą dzwonić bo dzień czy dwa spóźnienia to dla nich wieczność.

czesc dziewczyny,

jakos ostatnio brakuje mi na wszystko czasu...w sobote Kubus upadl glowka na kafle, tak huknelo, ze prawie dostalam zawalu, bylo mnostwo placzu, przykladanie lodu na sile, łkanie i tulenie sie, mega wielki guz, nazwet przez myśl miprzeszła IP, ale koniec końców skończyło się na strachu i na siniaku, nawet nie taki dużym.dzieci to mają naprawdę pancerne głowy!

dziś o 17tej mam wizytę u gina i standardowo proszę o trzymanie kciuków:) oczywiście jest stresik, wiadomo!

Ostatnia edycja:
Kota - kciukasy zaciśnięte...
Mężol w sobotę poszalał z dziewczynkami na sankach. Super pogoda. NIe lubię zimy ale skoro już jest to taka jak teraz czyli lekki mrozik i śnieżno.
Próbuję odnaleźć sie w pracy i chyba drugą kawę musze sobie zapodać:cool2:
Zulka maruda na maxa, palce cały czas w buzi i wszystko wypluwa. Tak jak lubiła jeść i kosztować wszystko tak teraz bierze do buzi i pluje. Cholery można dostać bo nie wiem co jej dawać do jedzenia.

Hej Dziewczyny.
Ehh.. Kiedyś nie lubiłam weekendów, a teraz tak mi brak mojego M. Znowu muszę czekać do wieczora i wymyślać atrakcje mojemu dziecku. Nocka w sumie może być. Płacz tylko dwa razy nad ranem. Dziś muszę dzwonić do ortodonty bo mi się ten retainer odkleja i mnie wkurza to niesamowicie. Powiem im niech to zdejmują i wystarczy mi płytka, bo z czystym sumieniem zakładam ją na całą noc codziennie.
Znowu mnie skasują odpowiednio, a my już nie mamy kasy z wypłaty. Super.. :-(

Dzien dobry
mi Mlody zrobił pobudkę o 6:30!! Oszalał chyba!! To jak środek nocy :-)

kota oczywiscie kciuki bardzo mocno zaciskamy :-)
Ewa u nas z jedzeniem podobnie! Teraz przy chorobie to nic nie je ale jak był zdrowy to akcje jak u Teojej Zu- plucie!

Nastazja, dlatego nie chciałam tego drucika podklejać, bałam się odklejania, a tak od kilku lat mam tylko ten aparacik na noc i zakładam, jak misię przypomni, co kilka nocy, czasem co drugą, albo raz, dwa razy w tygodniu :) zęby prościutkie.

Milva, czytałam na fb, że macie świeży i pozytywny trop, trzymam mocno kciuki, żeby sunia się wreszcie znalazła!!! i żeby jej więcej do głowy nie przyszło uciekanie z domu :/

Kota trzymam kciuki za wizytę! Biedny Kubu, dobrze ze tylko na placzu i strachu sie skonczyło! Tak, dzieciaki są duzo bardziej wytrzymale niz nam sie to wydaje...

Firanka zdjecie z Krzysiem mnie rozbroiło :-D Jest mega :D

Milva zdrówka! Obys sie tylko nie rozłozyła

Nasza nocka srednia... Dalej wychodzą zęby ktore juz sie przebiły

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry