Phelania
Mama 2 urwisów :P
hej Mamuski
Ale dziś piękne słoneczko, zaraz zjemy sniadanko i ide z młodym ok 11 na poczte niech jeszcze troszke sie cieplej zrobi...
Milva- współczuje humorków Bartusia,jeszcze ty jestes zdenerowana ta cala sytuacja z sunia-naprawde współczuje
(((tulę
Kota- trzymam kciuki za OKRUCHA!!!!moze sie ukaze
PP
Agapo- masz twarde córy tyle wytrzymaly
..
Firanko-Witaj ,o kurcze dawno Cie tu nie bylo
a Krzys boski
Nastazja- a ja do tej pory czekam na wyplate z Zusu z Grudnia jesli dzis nie dostane bede jutro do nich dzwonic
choc mi sie nie usmiecha ale 10-tego mialam przelewy z pracy i pusto ciekawe czy ta pinda wyslala im L4
...
Ide dac mlodemu Neurofen bo mu 4-órki wychodza i jeczy buła jest i chyba ma goraczke
Ale dziś piękne słoneczko, zaraz zjemy sniadanko i ide z młodym ok 11 na poczte niech jeszcze troszke sie cieplej zrobi...
Milva- współczuje humorków Bartusia,jeszcze ty jestes zdenerowana ta cala sytuacja z sunia-naprawde współczuje
Kota- trzymam kciuki za OKRUCHA!!!!moze sie ukaze
Agapo- masz twarde córy tyle wytrzymaly
..Firanko-Witaj ,o kurcze dawno Cie tu nie bylo
a Krzys boskiNastazja- a ja do tej pory czekam na wyplate z Zusu z Grudnia jesli dzis nie dostane bede jutro do nich dzwonic
choc mi sie nie usmiecha ale 10-tego mialam przelewy z pracy i pusto ciekawe czy ta pinda wyslala im L4
...Ide dac mlodemu Neurofen bo mu 4-órki wychodza i jeczy buła jest i chyba ma goraczke

Cały czas trzymam kciuki :*
a za nią reszta naszych poszła. Wszyscy zadowoleni. Zjedli po kawałku torta (na lody się nie załapali) i do domu. Z dziewczynkami nie rozmawiałam bo padły jak muchy do łóżek