Papayka chciałam się odnieść do Twojej wypowiedzi z dnia 29 stycznia 2013, z godziny 21:57(masz rację)przegięła!!!TAKA OSOBISTOŚĆ o TAKIM niskim poziomie.... Potwarz również dla mnie, że ona jest Profesorem...(a nie ja) A teraz na poważnie... żeby wolnością słowa tłumaczyć brak kultury.... wręcz chamstwo...
Łysa jak Benio i jak Ty się trzymasz?Jest lepiej?
Mła tak ja tak mam od urodzenia ;P No a z grupą krwi nie pamiętam ale mam pewność, że Nina ma A rh+-jak ja i P
Kota byłam dziś u lekarza-mamy z Niną tego samego-internistę- i pytałam o Meningokoki. Powiedział mi, że ona nie jest za tą szczepionką, już woli szczepienie przeciw ospie. Mówiła, że Meningokoki to wszystko to sepsowe sprawy... potem trzeba znów się szczepić i nie są te szczepionki jakieś szczególnie potrzebne, zajebiste itd... Kota myślę, że Posłanka nie dostanie po grzbiecie za bardzo... ale najbardziej by mnie ucieszyło gdyby dostała jakąś naganę... w pracy... tej UCZELNIANEJ...
Wogle dziś mnie pochwaliła moja LEKARKA, że nie ciągam Niny- jak inne matki -do lekarza z katarem...Potem takie dzieci łapią coś w poczekalni i mają "dodatki" do kataru...
Ale jestem dziś wychwalona...

)
Ja dziś cały dzień z Ninką... Rano z tatą pozałatwiałam sprawy w mieście, moja mama pilnowała Niśki ale to był długi dzień... i jeszcze się nie kończy i jakbym wieczność przesiedziała z Niną w domu... tak się czuję. Pada, jest chlapa i odwilż i z zasmarkańsem nie wyjdę nigdzie a domu już mam dość. Może w piątek wyjdę z koleżanką na piwo.. albo deser..
Gdzie się podziała
Violett?