• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Inka ja tez jestem milosniczką. Mam dwa i uwazam ze chyba dorosłam do mysli o trzecim :D
Od dlugiego czasu namawiam mojego M na tatuaz, na razie jeszcze mi sie nie udało, ale cos ostatnio zaczął przebąkiwac ze szuka jakiegoś wzoru... No zobaczymy co z tego wyniknie :)

ohh , ja tez kocham tatuaże!!!! Sama nie mam, ale to z powodu finansowych , bo z tysiaka bym musiała położyć na to co chcę...ale w sumie nie żałuję, że nie zrobiłam nic w młodości, bo pewnie ówczesny wzór byłby teraz dla mnie dramatem haha , Tz ma 3 tatuaże:)
pochwalcie się dziewczyny swoimi!!

witam!Agapa- ja czasami kupuję te kaszki,żeby małej urozmaicic jedzenie,bo większość innych podobnie smakuje.Generalnie ,prawie zawwsze robię mieszanki autorskie i mieszam conajmniej dwie.Papayka- u mnie z jedzeniem jest dokłądniue tak jak piszwesz, nic dodać , nic ująć.DOpiero teraz przy tych wymiotach udało nam się o,minąć parę karmoień,ale dzisiejszej nocy było już podobnie,jak wcześniej.Cały dzionek byłam sama z dzieckiem i naprawdę nie mam jak popisać,a mam na to wielką ochotę.Tera zteż małą jest absorbująca na maksa,dlatego na razie tyle.pozdrawiam

Papayka chciałam się odnieść do Twojej wypowiedzi z dnia 29 stycznia 2013, z godziny 21:57(masz rację)przegięła!!!TAKA OSOBISTOŚĆ o TAKIM niskim poziomie.... Potwarz również dla mnie, że ona jest Profesorem...(a nie ja) A teraz na poważnie... żeby wolnością słowa tłumaczyć brak kultury.... wręcz chamstwo...
Łysa jak Benio i jak Ty się trzymasz?Jest lepiej?
Mła tak ja tak mam od urodzenia ;P No a z grupą krwi nie pamiętam ale mam pewność, że Nina ma A rh+-jak ja i P ;)
Kota byłam dziś u lekarza-mamy z Niną tego samego-internistę- i pytałam o Meningokoki. Powiedział mi, że ona nie jest za tą szczepionką, już woli szczepienie przeciw ospie. Mówiła, że Meningokoki to wszystko to sepsowe sprawy... potem trzeba znów się szczepić i nie są te szczepionki jakieś szczególnie potrzebne, zajebiste itd... Kota myślę, że Posłanka nie dostanie po grzbiecie za bardzo... ale najbardziej by mnie ucieszyło gdyby dostała jakąś naganę... w pracy... tej UCZELNIANEJ...

Wogle dziś mnie pochwaliła moja LEKARKA, że nie ciągam Niny- jak inne matki -do lekarza z katarem...Potem takie dzieci łapią coś w poczekalni i mają "dodatki" do kataru...
Ale jestem dziś wychwalona... ;))
Ja dziś cały dzień z Ninką... Rano z tatą pozałatwiałam sprawy w mieście, moja mama pilnowała Niśki ale to był długi dzień... i jeszcze się nie kończy i jakbym wieczność przesiedziała z Niną w domu... tak się czuję. Pada, jest chlapa i odwilż i z zasmarkańsem nie wyjdę nigdzie a domu już mam dość. Może w piątek wyjdę z koleżanką na piwo.. albo deser..
Gdzie się podziała Violett?

Netka, to możesz przeżyć szok jak dostaniesz wyniki grupy krwi, bo Ninka może mieć A albo... 0 :) I do tego + albo -. Takie są kombinacje i lepiej przygotuj wcześniej P, żeby nie było afery ;)
Tu masz pomoc naukową Narodowe Centrum Krwi - DZIEDZICZENIE GRUP KRWI :)

Sosnowiczanka, nie namawiaj za bardzo M na tatuaż, bo skoro sam nie ma takiej potrzeby, może żałować przez całe życie. Mój nie ma, bo... ja mam, a on "nie będzie po mnie tego robił" ;p Myślał nad scar tatoo ale dla mnie to przegięcie.

Mirabelka, wszystkie gonimy własny ogon, ale mi ta przerwa i wylegiwanie się w łóżku uświadomiły, że wszystko jest w mojej głowie - pośpiech, zmęczenie, ciągle coś nie zrobione. Chyba postawiłam sobie za wysoko poprzeczkę i teraz postanowiłam wyluzować i cieszyć się chwilą, a nie myśleć, co jeszcze jest nie zrobione.

Mła to teraz to mi dałaś... Ale chyba Ninka ma taką samą grupę krwi jak my, już nie pamiętam kiedy i gdzie mi to ktoś mówił... Fak! A może to nie dziecko P? haha

Mła- masz rację...ja jestem juz tak przemęczona wszystkim, ze nie umiem wypoczywać- sto myśli w głowie, potrzebuję chyba też grypy heh

jeeeejjjj jak mnie Tz denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Wylazło Maciusiowi kawałek lewej górnej 4 tylko teraz mnie martwi czego ta jedna dolna 2 nie wyszła ani nie widać żeby szła.

Siedzę i się obijam nie mam siły na nic jakaś jestem przemęczona znowu ehhhh.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry