Witam z wieczora :-*
z Beniem juz lepiej, dzis juz nie wymiotowal ani razu i mam nadzieje ze tak bedzie do rana i tylko raz mial biegunje dzis a tak w koncu zaczal wiecej siusiac. Wiecej juz je, co prawda nadal wszystko zupiaste i przemielone ale dobre i to. Gardlo ma bardzo czerwone, poki co daje paracetamol i ibuprofen i pomaga bo w miare jest znosny. Teraz na noc dostal syrop na kaszel i bol gardla i troche sie kaszel uspokoil. Teraz Zuzia kaszle i ma katar wiec i ja zlapalo.
Rozmawialam dzis z przedszkolem i sie okazalo ze w Bena grupie 10 dzieci miala norowirusa. Mieli inpspekcje z osrodka ochrony, maja czesciej decynfekowac zabawki, nie mieszac dzieci z malej grupy z duzymi itd. Powiedzialam ich ze wypisuje Bena. Szukam mu opiekunki, Zuzia 2 miesiace wypowiedzenia i idzie do szkoly. Dzis bylam u jednej opiekunki, olgolnie fajna babka, kiedys ja spotkalam na placu zabaw i jak ja zobaczylam to bylam pewna ze juz ja predzej widzialam. Jedyne co mi nie pasuje to to jak mieszka i jak wygladaja pokoje i nie wiem teraz co z tym fantem zrobic bo kobieta fajna. Raport tez na jej temat jest dobry. Pojade w weekend z A. i zobacze co on mysli. Nastepny tydzien biore wolne zeby wszystko dla mlodego pozalatwiam i mam nadzieje ze to bedzie dobre rozwiazanieni bedzie mniej chorowal bo innego wyjscia nie mam.
A. od dzis jest bezrobotny, na szczescie firma musiala podpisac zgode ze daje mu 3 miesieczne wypowiedzenie bez placenia podatku wiec nastepne 3 miesiace nadal mamy wyplate i to dwa razy taka jak teraz wiec nie jest tragicznie. Przez ten czas A. bedzie sie leczyl i spotykal z ludzmi i szukal pracy.
Wczoraj zawiezlismy probke Benia kupki, jupi! Pigula pobrala tez wymaz z jego gardla. Jutro wyniki, pewnie beda zwrowe ale przynajmniej nie bede sie juz martwic.
nadrabiam was z czytaniem, troche czytalam z komorki, ale nie bylo jak pisac, bo Ben uwieszony jak kula i nogi. Biedny strasznie schudl, nadal ma problemy z balansem i sie gibie na boki jak idzie. Oby juz bylo z gorki.
Dobranoc i postaram sie czesciej zagladac. Dziekuje jeszze raz za trzymanie kcikow i pomocne komentarze, bardzo mi pomogly :*