• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

reklama
PHELANIA tak jak mówi SOSNOWICZANKA US ma 3 miesiące na wypłacenie Ci zwrotu, od daty zlożenia PITa.
Ja jutro od księgowej odbieram i w poniedziałek złoże jak zdążę.

SOSNOWICZANKA współczuję, wiem coś na ten temat Mela była cycusiowa, myśle, że kilka dni i młody zapomni o cycu.

Moje Łobuzy spią, ciekawe jak noc, bo 2 ostatnie były kiepskie.
Na fb wprosiłam się do nowej grupy z ciuszkami, nasza VIOLA chyba w niej jest. I już upolowałam 3 rzeczy, 2 koszule dla Kacpra z krótkim rękawem za 13 zł z przesyłką i spódniczkę dla Meli tylko czekam na sprzedającą bo w szpitalu wylądowała ale sama spódniczka śliczna i tylko 4zł plus przesyłka.

Maciuś śpi od 20,30 ja siedzę przymierając z głodu czekając na chessburgerka i zapiekankę a co mi tam :-)
Dzisiaj Maciulek się wyszalał wpadła koleżanka z 7 letnią córeczką wojowali równo no i dowiedziałam się że kol jest w ciąży na listopad ma termin :-)

Sosnowiczanka - my na zwrot z US w tym roku czekaliśmy 11 dni aż się zdziwiłam,ale pit złożyłam 17 lutego więc wcześniej... Mi laktacja przy synku sama zanikła kiedy przestałam karmić - odciągałam pokarm laktatorem-tak zdrowiej,a mały powinien zapomnieć o cycu już po kilku dniach:tak:;-)

dziewczyny czy Wam też tak muli bb ? oszaleć można!!

A wiecie że ja nawet od tych szmaciarzy z ZUSu nie dostałam jeszcze PITu!! w poniedziałek muszę pojechać bo to już lekka przesada. ja wiecznie z nimi mam jazdy...

a czy któreś z Waszych dzieci miało wysypkę po szczepieniu MMR ? bo u Młodego dziś zauważyłam. myślę jednak że to przejdzie, bo gorączki już dziś nie miał.

Sosnowiczanka zapewne termin miał ale oni są jak władcy świata i robią co chcą.
ostatnio okazało się, że M zgubił gdzieś jeden z druczków za ZUS i go nie zapłacił i ZUS ze względu za to zablokował mi wypłatę kasy. księgowa musiała pisać prośby o przywrócenie terminu płatności i dowiedziałam się, że ZUS dopiero dziś wysłał pieniądze- a zwolnienie było ze stycznia!!!
więc się nie zdziwię, że i tym razem będą mieć jakieś wytłumaczenie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry