Dziewczynydolaczam do grona mam pracujacych

Dzis mialam dwie rozmowy nie pisalam nic bo szlam na totalnym luzie, wogole bez staran itp i dostalam obydwie, jestem zadowolona mimo ze to nie moj szczyt marzen no ale obecnie jestesmy w takiej sytuacji finansowej ze zadna praca nie hanbi i kazda jest dobra, pierwsza to od pon- czwartku piatki jeszcze do ugadania od 16-21, soboty sa pracujace ale ja mam zaswiadczenie ze sie ucze zaocznie wiec nie musze ale jak chce to moge, platne od ilosci godzin przepracowanych + prowizje. A druga to w biurze ktory prowadzi budowe metra, i to bedzie w sobote wieczorem i niedziele wieczorem l;ub w niedziele rano i wieczorem ( tutaj jak mi pasuje) i musze poukladac papiery, pochowac plyty z wyswietlanych slajdow, ogarnac ten sprzed i zmyc podloge i tutaj zajmuje to lacznie ok godziny, a placa 300 zl.
Jutro ide juz pierwszy dzien do pracy na sluchawki,
Sosnowiczka my mamy espiro magic i ja jestem zadowolona, mieszkamy na pradze gdzie sa same kamienice i baaaardzo nierowne chodniki i daje rade, po piachu tez dobrze jezdzi
Sergi my mamy bardzo podoby wozek a raczej mielismy dla Fabianka, stoi jeszcze na klatce ale nie jest juz uzywamy bo mnie denerwuje bo za duzy

Ale fakt jest obszerny i wygopdny