lysa_d
Fanka BB :)
Dzien dobry, nocka masakra, Ben budzil sie chyba 5 razy, wstal o 5.15....
Ja mam nos nadal zawalony ale chyba jest lepiej niz wczoraj bo zaczelam psikac. Dzis Zuzia ostatni dzien w jej przedszkolu, smutno troche ale bylam w szkole I wszystko jest super wiec jestem dobrej mysli. Zuzi tez sie podobalo a to najwazniejsze!
Violett powodzenia pierwszego dnia w pracy! I tak zapisalam sie na prawko
strasznie sie ciesze bo na pewno sie przyda.
Sergi wozio fajny, oby lekko sie wam jezdzilo! :*
Netka jak Ninka w nocy? Mam nadzieje ze obeszlo sie bez goraczki
Milva zdrowka!
Sosnowiczanka jak nic nie zrobisz na swieta to tez nic sie nie stanie
kciuki zeby wozki byly I ja bym wziela czarny bo de fakto az tak sie w srodku nie grzeje (ja mialam ciemny) ale wiadomo tutaj lato chlodniejsze niz w polsce niestety ;(
Zabcia przepisz sie do innej przychodni bo czekac kolejny miesiac to bezsensu zanim cie zobacza :-/ Macius to jest bomba z tym gadaniem, az czasem zazdroszcze bo Ben to gada po Chinsku!
Ok czas wysiasc z pociagu I gnac do Pracy! Buziaki
Ja mam nos nadal zawalony ale chyba jest lepiej niz wczoraj bo zaczelam psikac. Dzis Zuzia ostatni dzien w jej przedszkolu, smutno troche ale bylam w szkole I wszystko jest super wiec jestem dobrej mysli. Zuzi tez sie podobalo a to najwazniejsze!
Violett powodzenia pierwszego dnia w pracy! I tak zapisalam sie na prawko
Sergi wozio fajny, oby lekko sie wam jezdzilo! :*
Netka jak Ninka w nocy? Mam nadzieje ze obeszlo sie bez goraczki
Milva zdrowka!
Sosnowiczanka jak nic nie zrobisz na swieta to tez nic sie nie stanie
Zabcia przepisz sie do innej przychodni bo czekac kolejny miesiac to bezsensu zanim cie zobacza :-/ Macius to jest bomba z tym gadaniem, az czasem zazdroszcze bo Ben to gada po Chinsku!
Ok czas wysiasc z pociagu I gnac do Pracy! Buziaki