reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Witajcie.
U nas nocki się psują, bo Miki złapał katar i non stop się budzi w nocy, nie może pić ani ciągnąć smoczka bo ma nosek zapchany. Zobaczymy co będzie dziś, bo od razu zaczęłam go leczyć. Akurat teraz musi się coś przyczepić. Za tydzień ma alergologa i kardiologa, na którego czekaliśmy rok. No i jak on mi się rozłoży to niewiem jak ja Wikę będę wozić:-(

Mikołaj dał mi dziś nieźle w kość. Umęczył mnie równo.

reklama
Nastazja popieram!
Ewka nom a ciekawe jakie nasze dzieci będą mieć zdanie na ten temat...Chciałabym by było tradycyjnie jeśli Nina będzie pewna...
Kota a czemu teście nie przyjechali na Święta, tak przecież zapowiadali... Normalnie bombowa historia, poprawiłaś mi humor ;)Macie fajnych sąsiadów i sami też jesteście zajebiści ;) haha
Freiya łączę się w bólu... Współczuję wizyty teściów!Oby szybko minęło.. !
Żabcia miło się czyta i wogle miło i zazdroszczę, że M Ci tak pomaga i się opiekuje ;) Cudowne!Tak powinno być. Fanfary dla M!No i arbuz=uwielbiam!
Sosnowiczanka Nie czytaj głupot, konsultacja z lekarzem Ci wszystko wyjaśni. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze, się nie stresuj.
Milva no właśnie jak żyć?

Pokićkane. U nas śniegu tyle, że mam dosyć. Praca, dom, Ninka. Dobrze, że mama mi pomaga. Padam na ryj. W sercu duża pustka, na szczęście mam Ninuszkę.
Udaję się zaraz do niej do spania. Przytyłam po Świętach chyba z 20kg... taka się czuję duża...
Ciasta mam jeszcze w lodówie i nie mogę się oprzeć, normalnie muszę się bić po rękach, żeby nie brać kolejnego kawałka, ciasto to narkotyk.
Kiedy przyjdzie wiosna?Gdzieś się zgubiła jak szła do Polski a dokładniej do Ełku... Może leży gdzieś w śniegu... Może zapiła?Ważne by wytrzeźwiała do końca tygodnia i zaczęła ocieplać klimat!!

Hej laski,

wpadam tak na chwilke bo niestety moje samopoczucie mi nie pozwala ...nawet siedziec na BB...Jutro mam wizyte i KTG tylko bez USG zobaczymy czy cos postepuje bo mam lekkie skurcze od krzyza, i dzisiaj na domiar złego pękł mi hemoroid i bardzo mocno krwawie...nie wiem co robic...mam nadzieje ze duzo krwi nie strace bo i tak u mnie slabo z tymi krwinkami poczekam do jutra rana ...Przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna ale padam ...naprawde juz nie mam sil na nic...

Kota- moje samopoczucie .... ehhh szkoda gadac poprostu do dup...yyy
:baffled:ale czuje ze juz bardzo blisko....do terminu nie dotrzymam raczej....

agapa zdrówka dla Mikusia.

Phelania życzę Ci szybkiego rozwiązania. A z hemoroidem współczuję i oby szybko przestał krwawić.

Maciuś śpi od 20.50 ja zaraz uciekam wziąć prysznic i się kładę nie chce mi się dzisiaj nawet czekać na M.

Dobranoc :-)

Hejka!
Phelania - wspolczuje bardzo... hemoroidy to najgorsze gowno... Trzymam za was kciuki, aby Marcelek jeszcze posiedzial, chyba, ze ty juz bys chciala....
Kota - no nie zazdroszcze... jak dobrze miec sasiada.... a co do tesciow - na pewno bedziesz miala potem co opowiadac.... ;)
Sosnowiczanka - trzymam kciuki za wizyte i tez mysle tak jak Freiya... nie nakrecaj sie kochana....
A propos... Freiya - jak tam? odezwali sie?
Milva - wspolczuje odejscia pieska i wydatkow... u nas tez ten miesiac jakos bardziej kosztowny....
Netka - zobaczysz Ninka ruszy, nawet sie nie obejrzysz..... Przesylam moja (nieco szczatkowa) pozytywna energie!
Zabcia - oby te dolegliwosci jakos minely... i Maciulek dal ci troche odetchnac....
Agapa - zdrowka dla was!

Phelania pamiętaj że grudniowe ciotki mają moc!! Zobacz- najpierw trzymałyśmy kciuki i co poniektóre się modlily za Alana Sosnowiczanki jak leżeli w szpitalu, pozniej Nina Netki by żadne ZD sie nie przypałetało, teraz to samo- mnóstwo pozytywnej energii i modlitwy za Marcelka i za Ciebie!!!

Będzie dobrze!!! Prawda Grudniowe-Wspaniałe-Mamusie????!!!

Netka u nas wiosny tez ni widu ni słychu :no:A na tą zimę nawet nie chce sie patrzec...

Phelania ja tak nawet myslałam dzis o tobie, czy nawel w dwupaku sie trzymasz... Widze ze 39tydzien ci sie zaczął... No to teraz w kazdej chwili czekamy na podswietlenie sie "na sygnale" Trzymam kciuki za spokojny i bezbolesny poród!

Papayka dzieki... Staram sie trzymac jak mogę:) Oby do jutra wieczór (gin przyjmuje od 17)

Zabcia a to Macius wczas dzis usnął :)

Alan spi od 10. Z mezem wypiłam piwko na pol i tez uciekam. Rano do pracy, oby byl duzy ruch a o glupotach nie bede myslec!

Spokojnej nocy mamuski;)

Inka :*:*:* Musi byc!!!

reklama
Do góry