Phalania- gdyby Alanek płakał że chce do Ciebie byłoby Ci i jemu jeszcze ciężej. Ja o Tobie, o Was pamiętam w codziennej modlitwie.
Inka- Aleks dzielny chłopczyk z tym żłobkiem ! ...wyciągnęłaś coś od mamy czy randka udana ? Ja mojego ojca zapoznałam kiedyś z jedną panią i już jest z nią dłużej jak z mamą

Moja macoszka to złota kobieta
Lysa- jak Ci idzie nauka L ? dla mnie parkowanie najgorsze było i tak już zostało
Milva- niezła przygoda z tym szczurem. Dzielną masz sunię
Dorotar- Mela wymawia już R ? wiem że dziewczyny mają jeszcze czas...
Freiya- to super z tymi oknami a jak teściu , bez zmian ?
Po wczorajszym odcinku Anny German boję się jazdy samochodem :/ Błąd popełniłam że młodej mówiłam o wyjeździe bo już z milion razy pytała sie kiedy jedziemy w góly, moja psychika tego nie wytrzyma. Dobrze że ojciec zabrał ją na zakupy. Jej plecak i worek na kapcie już wczoraj leżały spakowane pod drzwiami wejściowymi

Pelaśka właśnie ciąga ten worek.
Dermatolog przepisał mi YASMINELLE i od tygodnia łykam na zbicie torbieli, bo one mogą być przyczyną ponoć mojego trądzika różowatego. Dziś odstawiłam to dziadostwo. Jakaś taka nerwowa chodziłam i boje sie o zakrzepicę. Tak poza tym lekarz mi pomógł bo cera zrobiła mi się gładziutka, zero krost. Odrobaczenie organizmu pomogło. Mówi sie że kto pije i pali ten nie ma robali ;-)
Chciałabym żeby ktoś w końcu do drzewek poprzyklejał listki bo jakoś tak, byle jak za oknem.