Phelania- super wieści !!!
żabcia- fajnie że udało sie w końcu z tym mieszkaniem. Miejmy nadzieje że właściciele nie zechcą go zaraz sprzedawać
milva- gratuluję

mąż czy nie mąż - Tz nadal pozostanie towarzyszem życia
Netka- brawo dla Ninki za nocnik
Rojku- Anielka na pewno sie spadnie ze swojego łóżeczka
Ewka- bawcie sie dobrze w cudownej Grecji !
Agapa- nie pomoge, bo sie nie "bawię" w fb....współczuje tego bólu, co to może być ?
Dorotar- nam już wskoczyło R na końcu i w środku wyrazu a np rower to teraz ŁOWER
Wczoraj pojechaliśmy do Ełku na przegląd auta i chodziliśmy za lodówką. Dopiero co musieliśmy wymienić pralkę to teraz zamrażalka padła :/ i mnie wkurza, bo pika w nocy, budzi mnie i oczywiście nie mrozi.
Upatrzyłam też sobie reeboki, mierzyłam w sklepie. M chciał już płacić a ja mówię że sie jeszcze zastanowię i dobrze zrobiłam bo na allegro prawie 100zł tańsze...
Dziś idę do ginki na konsultację, bo mam torbiele na jajnikach a nie chce brać żadnych tabsów. Po obiedzie jedziemy z Olo do logopedy. Ćwiczy i robi postępy wg mnie, bo słyszę różnicę a jak nie chce ćwiczyć to namawiam a w nagrodę zdmu****e świeczkę po naście razy ( to też jest ćwiczeniem języka) Mała nie chce tak w pojedynkę, ale jak siostra dmucha to i ona sie pcha oczywiście
Kasie ważyłam, 10.300 a ile cm nie wiem