• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Netka- czekam na grafik ! dostosuję sie
Agapa- to świetna wiadomość że już po wszystkim i wiesz na czym stoisz !
Milva- to ja mam podobnie

U Oli koleżanki, więc na spokojnie wrzucam fotki na zamkniętym. One uwielbiają Pelaśkę, więc bawią sie wspólnie, super. Ciężko czasami bardzo z tymi dziećmi, za dużo czasu razem spędzamy. Wczoraj wieczorem żaliłam sie mojemu Tacie Niebieskiemu i chyba teściowej coś szepnął :) bo rano zadzwoniła i zaproponowała że weźmie dziewczyny na spacer 2 godzinny. Oczywiście byłam ZA

Ostatnia edycja:
reklama
Kupinosia moj małżonek wraca w soboty wieczorem a jedzie juz w pon z rana takze tylko w niedziele go mamy dla siebie:PP oj tesciowa Cie rozpieszcza mi malej  na 2 minuty nie ma nawet kto przypilnowac wiec zazdroszcze:))

agapa
Miki to dzielny facet:)) mam nadzieje ze tabletki pomoga:))
inka jak sie czuje mały??

mala spi a ja skonczylam robic papryke 54 sloiki duze zrobilam ciekawe kto to zje hahha

Hej

Strasznie ponura pogoda sie nam zrobiła. Alan właśnie spi, ja do pracy ide tylko na 2 godz dzis, na 16, wiec mam jeszcze chwilkę.
Mamy dziś z M 4 rocznice slubu. Odebraliśmy moją zamówioną złotą zawieszkę do łańcuszka i z okazji rocznicy M zamówił mi bransoletkę i zawieszki, takie jak obecnie mam na sznurku:) tylko ze złote. Będą gotowe pod koniec września dopiero, ale bardzo sie ciesze:)))

Później byliśmy na zakupach i spotkałam mojego bardzo dobrego kolegę z lat dziecięcych. Nie widziałam go od skonczenia gimnazjum. Co prawda oglądam zdjecia na fejsie ale to nie to samo.
Kuba skonczył szkołę aktorską, niedawno przeprowadził sie do Warszawy, Zagrał niewielkie role w paru filmach, gra w teatrach...
Fanie sie tak spotkać po latach:)

Agapa dobrze ze juz po badaniu!

Malenstwo no to papryki na całą zimę macie zapas:) Ja zrobiłam kilka słoików z owocami i stwierdziłam ze nic wiecej nie robię, ale chyba jeszcze sałatki jednak zrobię... A, zobaczy sie:)

Milva to ja tak jak twój Tz tez jestem przewrazliwiona. I coraz częsciej zastanawiam sie na serio nad zakupem szelek do chodzenia :zawstydzona/y:

Kupinosia padłam z tek kłódki :-)

Dorotar udanej wycieczki!!!

Netka ja tez bym sie zdenerwowała na te dwie szczepionki ;)

Zamówiłam wczoraj na allegro naklejki na śćianę dla Alanka. Zobaczcie:)
NAKLEJKI NA ŚCIANĘ XXL KUBUŚ PUCHATEK MYSZKA MIKI (3494844485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

maleństwo- no to masz niedzielnego męża... uwielbiam paprykę ;)
sosnowiczanka- 100 lat dla Was w dniu rocznicy !

Dzisiaj mam dużo wolnego. Powrzucałam fotki na zamknięty z urodzin chrześnicy i różne takie sierpniowe. Szok ile mi to zajęło czasu. Generalnie jestem opętana pasją pstrykania, głównie dzieciom. Zbieram materiały do fotoksiążki pt wakacje/lato 2013. Tak sobie pomyślałam że teściowa ma w listopadzie urodziny a mój tato imieniny. Zrobię oryginalny prezent. Robiła już któraś z Was coś podobnego ? chyba Asko ?

Załączniki

• IMG_1273.jpg
    IMG_1273.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 36
tak Kupinosia ja robię dzieciom, kazdemu osobno z kazdego roku i jak są jakieś fajne zdarzenia wieksze to osobną rodzinna ksiazke:) fajna zabawa ale troche czasu zajmuje, moge ci polecic faceta z allegro u ktorego kupowalam ksiazki po 27 zł i przesylka jest gratis.. nie spodziewałam sie boskiej jakosci bo wiadomo cena niska, ale są piękne i solidne. Robisz je w specjalnym programie ktory sciagasz ze strony aukcji, potem jak masz gotową ksiazke wpisujesz kod ktory dostajesz od niego po zakupie i wysyłasz do druku, I czekasz. W programie mozesz zrobic wszystko co chcesz, napisy ramki, retusze, dodatkowe obrazeczki, tła ze zdjęc z kolorów struktur itp, cienie. Tylko ja polecam najpierw przygotowac osobny folder na kompie ze zdjeciami ktorych chcesz uzyc do ksiazki, i potem w programie załadowac ten folder aa nie po jednym wybierac bo to dluzej schodzi i mozna cos pominac:) Nie musisz wykorzystac wszystkich zdjec z tego folderu, ale mozesz tez dolozyc inne potem jak cos. Ksiazka ma 40 stron. ale mozesz doplacic chyba 4 zł za kolejne 10. Ja u Karoli na 40 stronach uzylam ponad 200 zdjec i i tak są spore!

Agapa super, że już w domu jesteście. Strach ma wielkie oczy! Dobrze, że nie było tak źle i daliście radę!
Milva TZ ma jakąś alternatywę? Oj Nina i ja w lesie-było by kiepsko, ja mam słabą orientację w takich miejscach ;) A przy lesie wychowana haha.
Maleńśtwo ja kocham paprykę ze słoika i chętnie zjem!
Sosnowiczanka ;)fajne te naklejki! Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! Zazdroszczę prezentu od męża. ROMANTYCZNIE..

Witajcie, melduję się, ale jakoś dalej taka jestem przybita. M. zabrał Adasia na mecz, a ja trochę przygotowuję się "teoretycznie" do pracy. Pacjenci lubią zadawać milion pytań więc co nieco muszę się poduczyć. A poza tym fajnie znowu wrócić do książek i pracy. Z jednej strony czuję radość, którą hamuje niestety sytuacja z pracą M. Powiedziałam mu dziś co myślę.. Nie, nie żeby jakieś pretensje czy coś, ale nie wiem czemu nie wierzy w to że może tak jak kiedyś być "kimś", mieć dobrą pracę tak jak kiedyś. Był zawsze pewny siebie, mądry, ma naprawdę świetne cv, ale przestał w siebie wierzyć.

Sosnowiczanka- wszystkiego dobrego z okazji rocznicy! :*
Milva- szkoda z pracą TŻ :( Moja siostra też w szkole uczy ale chyba ostatni rok i do zwolnienia.
Agapa- ucałuj Mikusia, dobrze że jest diagnoza i że te straszne badania już za nim ;)

kupinosia freiya proszę
Fotoksiążka A4 PION 40 stron KURIER GRATIS (3460446676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ja kupowałam u niego, moja siostra i znajomi ktorym polecilismy, wszyscy zadowoleni, tylko widze ze teraz ma inny program, moze wiecej mozliwosci nie wiem, tylko mozecie sie spytac bo nie widze w aukcji takiej opcji jak kupon wazny 3 mies. u mnie to wygladalo tak ze kupowalam ksiazke placilam za nią i miałam 3 mies. na zrealizowanie jej, wiec nie spieszylam sie z jej zrobieniem, nie wiem jak jest teraz.
Ale polecam z czystym sumieniem:) ja wlasnie bede robila chrzesniakowi na urodziny w pazdzierniku

reklama
Hej baby padam dzis na twarz, Kacperek juz spi bo w dzien mało spal, Mela spala prawie 2 godz wiec dobrze ze wzielismy wozek i dla niej.
U lekarza nam sie ciut zeszło bo jak weszla pani z 2 dzieci przed nami to prawie godzinke siedziala, potem sie okazalo ze ona wszystkich oszukała.
Jak przyszlismy pod gabinet to pytam kto do naszej doktor, to byly dwie panie z dziecmi i pytam o numerki to jedna powiedziala, ze ma 3 a ta jedna nic sie nie odezwała, wiec wywnioskowalam ze ma 4 bo my mielismy 5,6. Po godzienie wyszla z gabinetu i wtedy pani doktor sie pyta czy my sie spóźniliśmy, ja mowie ze nie, ze my to już jesteśmy tam okolo 2 godzin ogólnie, to doktor, ze kobitka ktora byla przed nami ją oszukała bo własnie tamta babka miala ogolnie na poźniejsza godzine, weszała wcześnie a doktor pytała ja czy napewno nie ma na korytarzu nikogo kto jest przed nia, a ta powiedziala ze nikogo nie, takim oto sposobem wyszlo na jaw jej kłamstwo i doktor w karcie dziecie wpisala przy dzisiejszej wizycie, ze oszukała ja perfidnie.
He he potem sie usmialam bo klamstwo nie poplaca.

Zwiedziliśmy zoo a na starówkę dzis juz nam siły nie straczylo, bylysmy takie padniete z mama, ze wpakowalismy sie w pociag i do domku, choc nim wpakowalismy sie w pociag to z zoo do dworca wschodniego zrobiłysmy sobie piesza wycieszke, ja to nog dzis nie czuje i padnieta jestem, maze tylko o spaniu.

LYSA to nie Twoja wina, ze sasiadow okradli.

INKA dobrze, ze maly juz lepiej.

NETKA padłam: WYLIZAŁAM JEJ PÓŁ TWARZY, he he, uwiebiam czytac Twoje posty.

KUPINOSIA ach ta policja.

AGAPKA przynajmniej bedziecie w koncu wiedziec na czym stoicie.

MALEŃSTWO zaszalalas z papryka.

SOSNOWICZANKA wszystkiego najlepszego, dalszych szczęsliwych lat razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry