Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
Czesc Dziewczyny...
Codziennie czytam zaczynam coś pisać, ale jakoś wena mnie opuściła i każdy post wydaje mi się bez sensu. U nas jakoś leci.. Praktycznie narazie nic się nie zmienia. Dziś nasza pierwsza rocznica ślubu. Może w końcu spędzimy wspólnie wieczór przed tv chociaż, bo codziennie padam usypiając Adasia. Jestem przemęczona i nie wiem kiedy się zregeneruję. Adaś cały tydzień ma katar, a dwa dni temu w nocy gorączkował, ale nie była wysoka więc nic nie podałam i przeszło mu. Obstawiam, że to jakaś piątka się przebija, bo zawsze tak było. Muszę zajrzeć mu kiedyś do buzi.
Dziś M. gra mecz, potem mamy jechać do siostry, może zahaczę o fryzjera, bo nie mogę na siebie patrzeć!
Buziaki..
Zdrówka dla Ninki.Martusia 100 lat dla Ciebie Kruszynko!!Zobacz załącznik 596852
Kupinosia wszystkiego co Najpiękniejsze!!!!
Zobacz załącznik 596853
Jutro będę w pracy to napiszę więcej a póki co tylko tyle, że Ninka kaszle tak, że przez sen wymiotuje...;(

Jak mi tego trzeba było...
Pozamawiałam trochę prezentów przez net, bo dziś dzień darmowej dostawy, więc się opłaca. Idę ogarniać syf w kuchni
jak młody wstanie , to skoczymy po zakupy . Dziś słońce u nas, będzie mróz...
, ale jak ma z tego radość, to niech robi... ja jeszcze myślę, czy ciasto zamówić , czy zrobić...pewnie będzie to zależało od tego jak z czasem się wyrobię.