kota-behemota
Q & H team
A dziś zamawiam dach na domek .. haha przez teljuż mamy wyceny rózne i się zdecydowaliśmy.. dachówka roben monza plus -antracyt taka piękna grafitowa
ahh jestem przeszczęśliwa.. tylko kurde czemu takimi rzeczami ja się zajmuję, normalnie mój mąż ma ze mna za dobrze;p;p. A do mnie miało należeć urządzanie.. tymczasem zostanę ekspertem od materiałów budowlanych...
kurcze już zamawiacie? szybciutko, ja sprawdzałam, u nas się czeka ok 3-4 tygodni, więc jeszcze się wstrzymujemy z zakupem, ale dla pocieszenia powiem Ci, że dachówką też ja się zajmuję
na razie czekam na wycenę, wybrałam wstępnie rupp ceramika rubin 13V, oczywiście piękny antracyt!! :-)
później stał za lekarzem i zaglądał na monitor i uwierzcie ani słowem się nie odezwał przez cały pobyt w gabinecie, nawet mój gin starał się go zagadywać, dawał mu zdjęcia z usg, żeby tata je zatrzymał, a on tylko raz się nieśmiało zaśmiał, jak maluch zaczął na monitorze podskakiwać.
Bardzo długo się z tym wszystkim oswajał, na początku było mi bardzo przykro, bo w ogóle się zachowywał jakby nic się nie stało. Ale powoli zaczął pokazywać że nie jest mu to obojętne. Śmiał się jak zobaczył maleńkie śpioszki, później wybraliśmy razem wózek, a wczoraj na tym USG to go nie poznałam. Myśle, że faceci nie przeżywają tego tak na zewnątrz jak my, może nie są świadomi że teraz nagle potrzebujemy więcej czułości. Osobiście teraz nie oczekuję od M. jakiejś przesadnej troski, bo nie lubię takich nadopiekuńczych lalusiów, ale rozumiem o co Wam chodzi.