Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
agapa fajno masz z tymi ubrankami, my musimy wszystko pokupować a jeszcze szczerze mówiąc nic nie mamy bo finanse nas ograniczały...całe zakupowe szaleństwo przed nami oczywiście w granicach rozsądku:-)
zazdroszczę Wam dziewczyny, że już tyle macie dla swoich bobasów![]()
Agunia ja to mam czasem ochotę tych wszystkich naszych panów ustawić pod murem i rozstrzelać!!Dziewczyny ratujcie mam doła na maksa.Znowu mój wraca do normy, czyli do zatruwania mi życia.Najpierw na mnie nabuczał,że nie pracuję i nie mamy kasy, potem stwierdził ,że nie chce mu się ze mną gadac na temat wizyty, no bo on się zainteresuje jak dziecko się urodzi.A jak go zapytałam czy che poczuć jak mała kopie to mi powiedział że nie chce bo po co.
dziw bierze skąd się tacy biorą, skąd ich głupie pomysły i ich teksty ??calkowity brak przeplywu krwi w wewnatrzczaszkowym odcinku tetenicy szyjnej wewnetrznej lewej(skrzeplina)
nie widac rowniez przeplywu krwi w tetnicy srodkowej lewej
tetnica przednia lewa mozgu zaopatrywana jest w krew przez waska tetnice laczaca przednia
w lewej polkuli mozgu widoczny rozlegly obszar zmian poudarowych dlug.10 cm szer 4 cm,wyskosc 6,5 cm
widoczne objawy przewleklego,trwalego uszkodzenia bariery krew-mozg
6 mm ognisko niedokrwienne przy sklepieniu komory bocznej prawej