• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Witam :-)

Becia tulam,mam nadzieję,że znajdziesz najlepsze rozwiązanie dla siebie i maluszka.

Phelania nie wiem ile jeszcze przytyjesz,ale czasem chocbyśmy stawały na głowie to kilogramy i tak lecą w górę.Ale zrzucisz,na pewno!

Izi85 ja też tylko 2 kg przytyłam,aż dziwne :eek::eek:

Serg to miałaś zabójczą nockę :crazy::confused2:
Ale dobrze,że żadnego pożaru czy też włamania nie było.

tofijka ty chudzino! :crazy::-D
Tyle to ja ważyłam...niech no policzę...7 lat temu,przed zajściem w pierwszą ciążę...teraz to mogę pomarzyć o takiej wadze :eek:

mari88 ja czuję dziecko wszędzie...czasem siedzi mi w skrytce i grzebie:eek:
A czasem nad pępkiem i po bokach :-D

współczuję wam tych upałów,u nas fajnie,czasem deszczowo,ale ogólnie nie narzekam na Irlandzką pogodę :-p:-D

reklama
Hejka dziewczynki.

Jestem okropnie szczęśliwa. Tak jak pisałam poszłam dzisiaj prywatnie do gina. Nasze maleństwo zdrowe, fikało podczas USG.
Okazało się, że moje przeczucie zawiodło i będzie DZIEWCZYNKA !!!!!!!!!!! Ale jestem bardzo bardzo szczęśliwa:-) Opiszę wizytę w osobnym wątku.

Miłego dnia :-)

27012701 - gratuluję :) a zdjęcia możesz równie dobrze z filmu utworzyć :) stop klatka i np. ctrl + Prt Sc :) (chyba).

Matko upały, upały... ja się wykapałam, a tu dalej się leje ze mnie ;p do tego koledzy mojego męża chcą mi go porwać na dziś wieczór. Dobrze, że chociaż się mnie zapytali o zgodę ;p :)

Witam :-)

Becia tulam,mam nadzieję,że znajdziesz najlepsze rozwiązanie dla siebie i maluszka.

Phelania nie wiem ile jeszcze przytyjesz,ale czasem chocbyśmy stawały na głowie to kilogramy i tak lecą w górę.Ale zrzucisz,na pewno!

Izi85 ja też tylko 2 kg przytyłam,aż dziwne :eek::eek:

Serg to miałaś zabójczą nockę :crazy::confused2:
Ale dobrze,że żadnego pożaru czy też włamania nie było.

tofijka ty chudzino! :crazy::-D
Tyle to ja ważyłam...niech no policzę...7 lat temu,przed zajściem w pierwszą ciążę...teraz to mogę pomarzyć o takiej wadze :eek:

mari88 ja czuję dziecko wszędzie...czasem siedzi mi w skrytce i grzebie:eek:
A czasem nad pępkiem i po bokach :-D

współczuję wam tych upałów,u nas fajnie,czasem deszczowo,ale ogólnie nie narzekam na Irlandzką pogodę :-p:-D

Anineczka
a Twoj lekarz cos ci powiedzial o tym tyciu???
moj mowi ze czasem tak bywa i ze przy 1 dziecku sie nalatam,spacery to gubie tluszczyk:):):)

27012701 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izi85 nie,nawet schudłam w ostatnim czasie 1kg.To znaczy od początku przytyłam 3kg i ten 1 kg mi zszedł,a lekarz nic nie mówił złego :no:
dziecko na usg rozwijało się dobrze i miało prawidłową wagę jak na dany tydzień.
teraz mam wizytę 22 września to się okaże ile będę ważyła :tak:

27012701 gratulację!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie trochę lepiej powietrze się ochłodziło i fajnie wieje wietrzyk ale w zamian za to tak mnie głowa zaczęła boleć, że chyba oszaleje...jak nie urok to sraczka jak to mówią...:-(:-(

27012701 gratulacje,że z Maleństwem wszystko jest w porządku.No i Ty pewnie po dzisiejszej wizycie jesteś spokojniejsza;-)
Ja pierdziu,ale duchota i parówa toż to się nawet oddychać nie da,a co dopiero coś robić-masakra.

dziewczyny.. normalnie kiedyś byłabym najszeczęśliwszą osobą na ziemi widząc taką pogodę. Teraz czuję się fatalnie, przeleżałam pół dnia jak lekarz kazał, ale wstałam cała mokra. brzuch mnie lekko pobolewa , ledwo oddycham. Nawet wszystko z lodówki wydaje mi się ciepłe. Wzięłam prysznic i juz niestety jest to samo. Współczuję sierpniówkom które jeszcze nie urodziły.
27012701 - cieszę się, że twoje przeczucia na córeczkę się sprawdziły :) Jak bedzie miała na imię twoja Księżniczka ?

Ja już chcę wieczór.......

Ostatnia edycja:
Nastazja właśnie do tej pory nie miałam jeszcze imienia dla malutkiej, ale chyba wszystko przemawia (łącznie z mężem) za Julia Karolina. Mi bardzo podoba się imię Julia,a mojemu M Karolina. Tylko zastanawiam się czy nie ma jakiejś teraz mody na imię Julia, no ale co ja poradzę, że mi się tak podoba.

U mnie też dzisiaj straszny upał, ale mój kochany mężuś kupił mi wczoraj wiatrak taki biurkowy i jest w pokoju o niebo lepiej :-)

reklama
Oj, podobno właśnie jest od 3 lat moda na Julie, ale przecież jak się podoba to czemu nie :) u mnie już jest mała Julka w rodzinie. Ale imię śliczne i słodkie :)
Ale upał, no coś strasznego. Podobno jutro ma spaść deszcz i się ochłodzić nawet o 10 stopni w ciągu dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry