Cześć Kochane
Dagne-dobrze ze juz jesteś w domku, teraz jak najwiecej odpoczynku, wyleguj sie ile mozesz:-)
Nastazja-fajna historia z tymi policjantami, trzymaj sie i tez wyleguj sie ile mozesz
Pyszczek-ja zaczynam szkołę rodzenia 26 wrzesnia i tez juz czekam, chociaz ostatnio dowiedzialam sie od mojego gina ze prawdopodobnie będzie cesarka ale to musi potwierdzić lekarz neurolog-wiec zobaczymy, potem napisze czy reczywiście będzie w moim przypadku cc.
Sergi-rzymam kciuki za walkę z twoim pracodawcą, pokaż im dziewczyno
Papayka-ja tez myslałam o jodze ale chyba nie dam juz teraz rady-napisz jak było
Mirabelko-super że ten maluszek urodzony w 26-tyg wychodzi na prostą-to zawsze dodaje nam sił, ze w razie czego,odpukać nasze maluszki mają coraz wiecej szans przezycia poza nazymi brzuszkami.
Ja wczoraj latam z moim M po sklepach kupowalismy farby do malowania i inne duperele, dzisiaj moj M zaczyna odnawianie mieszkania, bedzeimy wymieniać meble i urzadac kącik dla malutkiej w małym pokoju ale sie ciesze, ja lubie jak cos sie dzieje, zmienia w mieszkaniu, co nie zmienia faktu ze po 5 godiznach wczorajszego łazenia ledwo żyłam
Jutro mam usg, zobacze malutką:-)
Milego dzionka