reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
żabcia nie przejmuj się. Ja miałam wesele w lipcu i w ostatniej chwili moja jedyna kuzynka, która miała być moim świadkiem powiedziała dwa dni przed weselem, że ona jednak nie przyjdzie, bo niby egzamin jej wypadł niespodziewanie. Byłam okropnie zła i nie wiedziałam co zrobić, wyszło na to, że miałam dwóch mężczyzn, mojego brata i brata M i wyszło wszystko super :-) A na kuzynkę jestem do tej pory okropnie wściekła i obiecałam sobie, że jak będzie wychodzić za mąż (za dwa lata), to ja też odwołam jej w ostatniej chwili, wtedy poczuje się podobnie do mnie:wściekła/y:

Żabcia - powiem Ci sczerze kochana ze tez bym sie strasznieeee wkurzyla:wściekła/y:ale napewno cos wymyslisz - wiem ze nie jest latwo:-(Tylko sie nie denerwuj i nie placz :** bo nie warto , choc w naszym stanie cięzko wytrzymac:baffled:

A ja ogladam "Na wspólnej" pozniej zjem kolacje, i czekam na rewolucje kuchene na TVN bedzie śmiesznie widzialam kawałki:-D Moj kochany M idzie do pracy i samotna noc przede mna dzien jak codzien -ale co poradzic taka praca:sorry2:

Milego wieczorku kochane.

i u mnie samotny wieczór i noc. M w pracy a ja leżakuje cały dzień, bo pogoda fatalna jakies 12-14 stopni w ciągu dnia było... :-(
może i ja wyskoczę z wyrka na kuchenne rewolucje ? nawet nie wiedziałam,że są teraz w czwartki.

miłego wieczoru i spokojnej nocy!

Hej Dziewczyny! Ja dopiero mam chwilkę,żeby nadrobić zaległości na BB. Dzień ciężko się zaczął bo pogoda przygnębiająca,wstałam rano z bólem głowy i dopiero mi przeszło jak po pracy się położyłam na drzemkę,która trwała...ponad 2 godz.:szok:. Ale dobrze mi to zrobiło! Po południu pojechałam po wyniki wtorkowych badań,trochę z krwią mam namieszane bo hemoglobina za niska,leukocyty za wysokie,a hematokryt (cokolwiek to jest) też za niski. Glukoza mi wyszła przed wypiciem 69,a po 2 godz. 75g.-143 chyba trochę za wysoko?! Ale najbardziej zdziwił mnie wynik jednego z badań moczu bo 5krotnie mam podwyższone jakieś "KRYSZTAŁY"??? Pierwsze słyszę:szok: Potem pojechałam do koleżanki która prowadzi lumpex bo odłożyła mi jeden kombinezon na zimę dla którejś z moich księżniczek,ale w końcu go nie wzięłam bo stwierdziłam,że będzie za duży,był 3-6 mc..Ma dalej polować na coś odpowiedniego dla mnie.I jeszcze wybrałam się do C.H.poszukać jakiś zakrytych butów dla siebie na płaskim obcasie, do tej pory za wyjątkiem adidasów takowych nie posiadałam i kurcze nałaziłam się,żeby coś odpowiedniego znaleźć bo są albo szpile,ale skrajność-balerinki w których mam wrażenie,że zaraz się przewrócę,ale w końcu się udało i mam 1 parę granatowych półbutów. Zjadłam sobie od razu też kolacyjkę na mieście w postaci szpinaku w sosie śmietanowym i w końcu wylądowałam w domu.
tofika ja jeszcze nie czuję czkawek u moich dzidziulków,albo tego nie rozpoznaję.
27012701 chyba zaczął się sezon na placki ziemniaczane bo u mnie były wczoraj na obiadek z sosem pieczarkowym-pychotka.
tajenka gratuluję spełnienia marzenia odnośnie płci Dzidzi.
aga7602 Cieszę się,że z Twoim Maleństwem wszystko OK.-spora dziewczynka.
żabcia też bym się wkurzyła na Twoim miejscu,ale nie denerwuj się najwyraźniej tak ma być,na siłę nikogo nie uszczęśliwisz.
klariss1 piękne te zdjęcia.Mnie najbardziej podobała się sesja"INTYMNA" i "RODZINNA"

Ostatnia edycja:
Ja się odzywam że żyję, ale nie mam siły. boli mnie strasznie kręgosłup i jakoś mam lenia i nie chce mi się bardzo czytać. Mam nadzieję że mi wybaczycie

reklama
Do góry