27012701
Mama Pysi
Ja zjadłam mega kolację i jestem obżarta jak świnka. Idę do wanny, a później pooglądam "kuchenne rewolucje".
Miłej nocki mamuśki :-) Pa
Miłej nocki mamuśki :-) Pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ale napewno cos wymyslisz - wiem ze nie jest latwo:-(Tylko sie nie denerwuj i nie placz :** bo nie warto , choc w naszym stanie cięzko wytrzymac
Moj kochany M idzie do pracy i samotna noc przede mna dzien jak codzien -ale co poradzic taka praca
. Ale dobrze mi to zrobiło! Po południu pojechałam po wyniki wtorkowych badań,trochę z krwią mam namieszane bo hemoglobina za niska,leukocyty za wysokie,a hematokryt (cokolwiek to jest) też za niski. Glukoza mi wyszła przed wypiciem 69,a po 2 godz. 75g.-143 chyba trochę za wysoko?! Ale najbardziej zdziwił mnie wynik jednego z badań moczu bo 5krotnie mam podwyższone jakieś "KRYSZTAŁY"??? Pierwsze słyszę
Potem pojechałam do koleżanki która prowadzi lumpex bo odłożyła mi jeden kombinezon na zimę dla którejś z moich księżniczek,ale w końcu go nie wzięłam bo stwierdziłam,że będzie za duży,był 3-6 mc..Ma dalej polować na coś odpowiedniego dla mnie.I jeszcze wybrałam się do C.H.poszukać jakiś zakrytych butów dla siebie na płaskim obcasie, do tej pory za wyjątkiem adidasów takowych nie posiadałam i kurcze nałaziłam się,żeby coś odpowiedniego znaleźć bo są albo szpile,ale skrajność-balerinki w których mam wrażenie,że zaraz się przewrócę,ale w końcu się udało i mam 1 parę granatowych półbutów. Zjadłam sobie od razu też kolacyjkę na mieście w postaci szpinaku w sosie śmietanowym i w końcu wylądowałam w domu.
ojjjjjjjjjjjjj...ale bym miała zgagę!!! Na zdrówko mamcia2 :-)Dziewczyny zgrzeszyłam dziś! Zjadłam całą czekoladę jogurtowo truskawkową milki![]()