reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Witam się i ja:-)
Inka, powodzenia na glukozie;-)
Ewka, nie zanudź się na tej konferencji..
Sergi - oj, szaleją hormony, szaleją..ja też z byle czego beczę..ostatnio cały czas płaczę (znaczy oczy mi sie pocą), jak mała buszuje w brzuszku, a jej tatuś siedzi z ręką na jej domku i wydaje "ochy" i "achy"..
No, a poza tym, jeszcze chwila i Wham znów zawita na wszystkie radia i inne takie;-)

reklama
Witam.Jal tam nocki przespane dziś?U mnie te nocne eskapady do toalety to chyba sie nie zakończą:( Nareszcie dziś mam troszke luzniejszy dzien i moge częściej do Was zaglądać:)wieczorkiem troszke poczytałam co wcześniej popisałyście,aby choć odrobinke być na bieżąco_Obiadek już się gotuje,Martynka już w szkole,pozostaje mi znaleść jakies fajne zajęcie z Kornelcią.Ale narazie lece zrobić kawusie:-)Pozdrawiam

Ja rowniez witam i tez zmykam bo mam dzis polozna o 9.30 wiec smigiem szykuje siebie i mala. Znow nie mialam pojemniczka na mocz wiec bede robic z biegu u niej, mam nadzieje ze cos mi sie uzbiera :-D

Milego dnia wszystkim!

Maxwell ojj, tak :laugh2: Hormony dają znać o sobie, ale... w takiej postaci jak w tej chwili, to mogą cały czas! :-p :tak: No i w tym roku wyjątkowo chyba NIE BĘDZIE mi przeszkadzało CIĄGŁE puszczanie tego przeboju gdziekolwiek się znajdę ;-) Ostatnio w Tesco na dziale ze słodyczami widziałam... czekoladowe mikołaje! :szok: Wszystkie świąteczne ozdoby przypominają mi, że to tuż-tuż... Dzień, w którym zobaczymy Nasze Pierwsze, Upragnione Dziecko! :zawstydzona/y: :-D A nastrój mam taki teraz, że najchętniej bym wyjęła choinkę z kartonu, ubrała, postawiła na środku salonu i patrzyła, patrzyła... Może przyśpieszyłaby w jakiś cudowny sposób opadanie kolejnych kartek z kalendarza ;-)

Agabeta my się chyba jeszcze nie znamy... :zawstydzona/y: Witam się serdecznie i pozdrawiam :-) Na kiedy masz termin? :-)

Łysa ja mam na 10:00 wizytę ;-) I też zawsze ten problem z pojemniczkiem... :zawstydzona/y: Skleroza... :zawstydzona/y: ;-)

witam!
ja ostatniozakupiłam hurtem parę pojemniczków,żeby uniknąć porannych rozczarowań.
Sergee-ale Cię wzięło i to tak z samego rana:-).Ja bardzo się boję tegorocznych świąt.
Szykują się ogromne zmiany.Rodzina porozjezdżana po całej Polsce i chyba poraz pierwszy każdy będzie spędzał je sam.

Serga Witam,dziękuje za miłe przywitanie.Ja dołączyłam do Was jakieś 3 dni temu,termin mam na 27 grudnia,jest to moje 3 dzieciątko mam juz 2 córeczki.10 letnią Martyne i 14 miesięczną Kornelie.Ja również uwielbiam ten czas przed świąteczny da mnie mógłby trwac nawet cały rok:-)Ludzie wtedy są tak nadzwyczaj mili i uprzejmni dla siebie:-D Pozdrawiam

Czesc dziewczynki!:-)
powodzenia na wizytach i gluko!;-)
Agunia, oby malenstwo bylo w brzuszku jak najdluzej!:tak:
Sergie, widze, ze hormony dzialaja....;-)
U mnie dzis znow sloneczko od rana:-)
Nie moge sie doczekac kolejnego usg.... jeszcze miesiac....:-(
Milego dnia!

Mirabelka ojj, tak... Te święta zmienią w naszym życiu bardzo wiele, jeśli nie wszystko :laugh2: A z tą porozjeżdżaną rodzinką, to wiem coś o tym... Nie pamiętam już, w którym roku ostatnio spędzałam święta BN w Polsce... :-(
Agabeta czuj się na wątku, jak u siebie w domu i pisz z nami dużo :tak: Ja mam termin na 14 grudnia i to będzie nasze pierwsze Dziecko :-) Ale mnie się marzy tak w ogóle rodzinka z trojgiem dzieci :zawstydzona/y: Sama jestem najstarsza z trójeczki ;-)
Papayka ja też jeszcze miesiąc do usg...

A właśnie, Sergi i Lysa - powodzenia na wizytach..no i wszystkim, które też maja jeszcze dziś wizytę:-)
Mirabelka, ja zrobiłam podobnie - też kupiłam od razu więcej pojemniczków, tym bardziej, że u mnie co wizytę moja ginka chce badanie moczu, do tego juz drugi raz robiłam posiew - tych pojemniczków się nazbiera..
Agabeta - ja dzisiaj najpierw ze trzy razy przed spaniem byłam na siusiu, a potem budziłam się co jakieś 1,5 godziny:szok:..masakra..

reklama
Maxwell ja też sobie w Polsce kupiłam kilka pojemniczków i generalnie problem nie tkwi w ich braku, ale w tym, że notorycznie zapominam w dniu wizyty że miałam wziąć próbkę przy pierwszej porannej toalecie... :zawstydzona/y: :-p ;-) A ja w dalszym ciągu w nocy NIE wstaję do toalety... :szok: Śpię jak kamień :tak:

Do góry