Sergi jedna piosenka i tyle emocji. Jak tam po wizycie ??
Też już zauważyłam w sklepach wiele rzeczy na Boże Narodzenie i coraz bardziej zaczyna to do mnie docierać że to już tak niedługo i nasza Kruszynka będzie z nami jeszcze tylko 76 dni :-)
brzusio witaj na forum, pisz jak najwięcej :-)
lysa Tobie też położna tak mocno dogniata brzuch jak mierzy tym centymetrem ??
A ja w PL nie byłam 2 lata to będą 3 święta w Anglii.
tofika co się dzieję że jesteście w szpitalu ?? Odezwij się jak tylko będziesz mogła.
Dziewczyny zazdroszczę Wam że nie musicie wstawać na siusiu w nocy.
A ja dzisiaj jakoś od rana nie miałam ochoty włączać komputera, dopiero po popołudniowej drzemce to zrobiłam i przeczytałam to co nasmarowałyście przez dzisiejszy dzień :-)
U mnie dzień jak co dzień jedno i to samo jak zwykle od południa siedzę sama i tak do 23, ale za to weekend M ma wolne więc spędzimy troszkę więcej czasu razem :-)
Wczoraj wieczorem tak mi się lało z nosa i oczy łzawiły do tego ból gardła i wszystkie kości bolały ze myślałam że nie dam rady usnąć =/ dzisiaj jak wstałam to śliny nie mogłam przełknąć i od nowa muszę się kurować syropek z cebuli już się robi i Strepsilsy na gardło biorę i mam nadzieję że przejdzie. Jestem wściekła bo znajomi wiedzą że jestem w ciąży to przyłażą zasmarkani chorzy bo mieszkamy w centrum i przy okazji na kawę i do kibelka wrrrrr a ja potem łapię przeziębienie i się męczę
Ale się rozpisałam ...
A teraz nadszedł czas na coś słodkiego ... kinder bueno :-)