Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co jest najgorsze ze te które mi sie podobaja kosztuja powyzej 100zł

na podklejenie ,i jeszcze trzeba jak najszybciej obudowac wanne ,bo sie cala rusza
Nie uwierzycie co on teraz robi ??!!! kosi trawe
poprostu krew mnie zalewa , od poniedzialku sie wezme za niego ,za 2 godz wychodzi do pracy na noc wiec dam mu narazie spokoj
Ide zaraz mu robic obiad i niech idzie do tej pracy ...bo normalnie dzisiaj go rozniose.
. Gdy w środę przed weselem dzwoniłam do mojego chrzestnego(nie potwierdził oczywiście czy przychodzi) odpowiedział "tak, tak oczywiście przyjdziemy, tylko zapomniałem potwierdzić", a na weselu okazuje się, że go nie ma
. Moja mama był wkurzona, bo nie dosyć, że musiałam wydzwaniać do niego to ten nie przyszedł i kasa na dwie osoby poszła w błoto.... Także moja droga wiem przez co przechodzisz i trzymam za Ciebie kciuki, aby wszystko poszło po Waszej myśli:-)Kota ja też jak rano się budzę to najpierw jestem jakaś taka połamana, nie do życia, te nasze brzuszki już na tyle duże że jednak chcąc nie chcąc dają nam w kość. Nie wiem jak wy ale ja mam już nawet trudności z wstaniem z łóżka hehe, a ciekawe co będzie później. Jeśli chodzi o koszule to ja mam takie dwie zakupione S/M Koszule do karmienia, porodu!! Duży wybór (1837300346) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i podobny szlafrok w razie by było chłodniej tylko z 3/4 rękawkami PROMOCJA! SZLAFROK DLA MŁODEJ MAMY/SZPITAL-L/XL (1799395546) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Pewnie też mi się na później nie przydadzą bo tak jak Wy nie spie w takich koszulach ale trzeba było coś kupic![]()
kobietki witajcie i miłego weekendu ;-) mi ten żylak sromu tak dokucza,że szok i jeszcze mi warga spuchła.Nie wiem jak zniosę ten dodatkowy ból przy porodzie.Na dodatek Julcia daje nam popalić,nie ma czasu na odpoczynek,ale przynajmniej robi postępy.

ale to fajnie że i problemy ci się skończyły