reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Agunia, ja isę na blokowisku wychowałam i pamiętam, jak rodzice wybudowali dom i się mieliśmy przeprowadzać, to też wyłam co noc niemal przez tydzień, bo tyle wspomnień, całe życie zostawało w tym bloku, ale wystarczyło kilka dni w nowym miejscu, żeby poczuć, że to DOM!, zobaczysz, będzie super, zresztą, to Wy tworzycie DOM, a nie ściany, na pewnoe szybko poczujesz, że jesteście we właściwym miejscu. Zresztą takie urządzanie to sama przyjemność :D ja sie już nie mogę doczekać!

Maxwell, faktycznie po sąsiedzku, mam nadzieję, że nasze szkraby będą miały okazję, żeby się kiedyś poznać i razem porozrabiać, jak będziecie w okolicy :tak:

reklama
Kota ciesze się razem z Tobą, że domek rośnie do góry. Patrzyłam na rzuty parteru i poddasza, i muszę stwierdzić, że Kubuś musi mieć jeszcze rodzeństwo, bo tyle pokoi wolnych będzie stało:-) My z M zaczynamy szukać jakiegoś domku do kupna, ale to dopiero na wiosnę, teraz tylko rozglądamy się. Nie wyobrażam sobie mieszkać cały czas w jednym pokoju i z "ukochaną" teściową, która ma strasznie gumowe ucho;-)

Kota - oby kochana ,oby, zresztą mówisz zupełnie jak mój M (który bardzo prosi żeby nie nazywać go na forum małżem:laugh2:)co do urządzania to fakt cieszy mnie to ogromnie i też nie mogę się doczekać ,szczególnie pokoju niuni :)

Jestem :) i witam się :)
Pojechałam dziś na krew i z babcią do kardiologa (czekaliśmy na niego 3 godziny, w ty czasie z mamą obskoczyłyśmy lumpeksy w okolicy szpitala). Ciężko się z brzuszkiem za czymś rozglądnąć i chyba zaczynają mi puchnąć kostki ;/ ale obłowiłam się w 2 sweterki (ani nie zniszczone - jeden z metką angielską:)) i spodnie ciążowe -moje pierwsze, bo do tej pory zasuwałam w legginsach :) za te 3 rzeczy dałam uwaga! - 22zł:) oprócz tego kupiłam chrześniakowi męża śliczne ogrodniczki ocieplane ze sztruksu za 5zł :) pewno dopadłabym też jakieś inne rzeczy fajne, ale akurat była dziś dostawa towaru i ludzi multum, więc mój brzuszek był mało zauważalny i obawiałam się stratowania ;p ale szczerze - po jednym takim dniu mam dość "chodzenia", teraz się położę i chyba do samego wieczora będę leniuchować, no chyba że przepiorę te rzeczy :)

Kota - praca wre :) życzę Wam żebyście jak najszybciej we własnym domku mogli zamieszkać :)
Mła - dziękuje za kupon - po przyjeździe do domku dostałam list :)
Tofika - super, że wszystko z Wami dobrze :) z Tobą i z Małą :)

dagne no to gratuluję udanych zakupów, ja pewnie za tydzień wpadnę w PL na jakiś ciuchland :-)

Ugotowałam zupkę i nie mam kompletnie co robić a jeszcze co najmniej godzina siedzenia samej i tak mi się nudzi że głowa mała.
Właśnie moja koleżanka wystawiła aukcje na allegro Szczeniaki, szczeniak- łaciate, podpalane, czarne (1872338305) - Aukcje internetowe Allegro i tak sobie oglądam słodziutkie szczeniaczki i "zakochałam" się w psiuni o imieniu Kuleczka, gdybym tylko mieszkała w PL to już bym miała pieska.

Już po wizycie:) wszystko dobrze z synkiem ale mam nakaz leżenia 4 tygodnie. Opisze w odpowiednim wątku.
Zgrzeszyłam :( Mc Donald mi się zachciał i się spełnił ;) ale raz na długi czas chyba mogę? Miłego wieczoru kochane!

reklama
Witam moje kochane,

Ja tylko tak chwilke i zmykam bo jestem padnieta:sorry:dzis przyjechaly rolety i pomagalam M je zakładac, jeszcze doszlo łóżeczko które juz nie zdazylismy skrecic:eek:posciel i takie tam piedołki dla malenstwa:tak:Kręgosłup to mi normalnie siada.Jutro mam 2 wizyty internista i diabetolog zobczymy co powiedza , a w poniedzialek wreszcie USG:-):-):-) juz nie moge sie doczekac ale sa lekkie obawy.
Kotka - trzymam kciuki oby budowa domku szybko i pomyslnie sie zakonczyla:-)Moj M marzy o 2 dzieci, a mi chodzi po głowie trójeczka:-Dzobaczymy jak bedzie po pierwszym;-)
żabcia_tbg - przesłodkie te pieseczki
Tofika - dobrze ze z wami wszytko ok:tak:

Coś mam zgage (chyba po kiślu jabłkowym:eek:) ,zjawie sie jutro z poranna kawka:-)

Buzka kochane

Do góry