Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No i te moje "SUPER, SUPER" nie wiem na ile naturalnie wyszło, bo robiłam wszystko, żeby nie wybuchnąć śmiechem
No nie mogłam mu prawić morałów, że za wcześnie itp. bo by się mógł obrazić;-)

Kochana PROSZĘ MI TAK OBSOLUTNIE NIE MYŚLEĆ. Myślisz że ja potrafię gotować? Co wyjdzie to wyjdzie, pies też musi żyć. Ja też mam teraz różne myśli. 3 dzieci , niedługo 4, też nie wiem czy dam radę. Na początku napewno będzie ciężko, ale może jak wszystko jakoś ogarnę to już jakoś poleci. Uśmiechnij się a wszystko będzie dobrzeTak czytam o tych Waszych przykrych dolegliwościach i aż mi smutno się zrobiło. Kurcze dziewczyny dbajmy o siebie. Tak niewiele nam zostało. Mnie lekarka kazała wytrzymać do 34 tc bo wtedy dzidziuś może sam oddychać ale jeszcze 3 tygodnie więcej do 37 tc byłoby idealnie.
My już mamy większość - właściwie brak wanienki, wózka, pościeli ale to 1 listopada po wypłacie załatwimy. Torba u mnie wygląda tak że wszystko leży na niej bo sie nie mieści - muszę wykombinować cos innego.
U mnie największym problemem są hormony - mąż już nie wiem co ze mną robić bo zaczęłam mieć myśli ze muszę maluszka oddać do adopcji bo nie będę dobrą matką. A wymyśliłam to dlatego że mi obiad nie wyszedł, a skoro nie potrafię obiadu zrobić to jak się zajmę dzickiem? Cały czas płaczę i mówię do synka i masuje brzuszek co sprawia że jeszcze bardziej płacze i spirala sie nakręca. Już sama nie wiem co robić. Trwa to od mniej więcej tygodnia i mam nadzieję że w końcu mi przejdzie bo przecież maluch czuje te moje nastroje![]()

u październikowych i listopadowych mam też zaczęło się szybciej, więc uważajmy na siebie podwójnie i życzę Wam i też sobie spokojnego dnia!!! buziaki w brzuszki!!!