inka85
Mamusia Aleksego
agapa nie byłam na ktg i wczoraj miałam wizytę i gin właściwie nic mi nie powiedział oprócz tego że mam dużo leżeć i że ta duża ilość wód płodowych może powodować takie objawy--> czyt.wcześniejszy poród
szyjka już mi się skróciła, póki co na szczęście jeszcze zamknięta.
dziś czuję się fatalnie, brzuch mam twardy jak skała, wielki, nabrzmiały i bolący. teraz na szczęście skurczy nie ma ale ledwo się ruszam.
w ciągu ostatnich 3dni obwód brzucha zwiększył mi się o jakieś 6cm więc naprawdę odczuwam to boleśnie...
szyjka już mi się skróciła, póki co na szczęście jeszcze zamknięta.dziś czuję się fatalnie, brzuch mam twardy jak skała, wielki, nabrzmiały i bolący. teraz na szczęście skurczy nie ma ale ledwo się ruszam.
w ciągu ostatnich 3dni obwód brzucha zwiększył mi się o jakieś 6cm więc naprawdę odczuwam to boleśnie...
wydałam kasę że czekam z niecierpliwością na wypłatę i teraz jestem spokojna konto pustką świeci ja zapasy mam prezent dla chrześniaka na urodziny bo 27.11 ma 2 latka kupiony a nawet na gwiazdkę dla Zuli mojej też już wybrałam prezent gwiezdkowy tylko w necie zamówić oby do 31

Dzis tak sobie myslalam jak bardzo mnie przeraza poród
:-(ja rozumiem ze najwazniejsze zeby dziecko urodzilo sie zdrowe i sie o tym nie mysli przy porodzie
powoli wpadam w paranoje ze beda komplikacje nie dam rady
do dyspozycji: