reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

reklama
Witajcie.
Kurcze jak to jest fajnie jak cię nic nie boli i nie dolega :-)
U mnie nocka ok. Mąż w końcu trochę do Mai powstawał a ja nie miałam dzięki temu przerwy w spaniu. Rano siuski i jutro wizyta. Boję się trochę, ale przecież co ma być to będzie.
Pamiętacie może jak wam kiedyś pisałam o bratowej mojego m, która usunęła dziecko a to co teraz ma to tylko patrzy komu by tu dać na przetrzymanie. Właśnie wczoraj się dowiedzieiśmy że jest w ciąży:no::szok::wściekła/y:

Cześć brzuchatkiz rana..Noc powiedzmy w miarę ok, udało mi się wyspać..ale po wczorajszym dniu to byłam taka słabiutka, że szok!! Oj, ja już wypatruję tego rozpakowania, bo już nie mam powoli sił:zawstydzona/y::-(..
Sergi
, powodzenia z glukozą;-)..a tak w ogóle, to pomyślałam o Tobie, gdy jedna z moich koleżanek na listopadówkach 2009 napisała o pewnym teście;-).Ona sama jest w ciąży i tu cytuję.."w wątku kwietniowym dziewczyny polecały test na płeć na bazie sody oczyszczonej. Niewiele mysląc zrobiłam go dziś rano ( 2 łyżeczki sody zalewamy porannym moczem
wink2.gif
). Soda nie pieniła się ,. nie zabulgotała a więc według instrukcji ma być dziewczynka. Ciekawe na ile się to sprawdzi."
Dodam, że ten test na jej prośbę zrobiłam ja i inna koleżanka, która tez mam mieć córeczkę - i nam wyszedł;-)
No to możę niech teraz to sprawdzi ta co ma mieć chłopca i zobaczymy co wyjdzie:-)

Sergi trochę późno , ale powodzenia na glukozie.

Kurde coś mi literka "l" nie zawsze działa:cool:

Dzień dobry :)
Matko, nie słyszałam o tej "wróżbie" :) może się skuszę, ale jutro bo dziś z porannego moczu nici hehe :)
Maxwell - wiesz co? jak patrzę na twój suwaczek to aż mi gorąco :) matko Ty już na granicy, jeszcze parę dni i mogłabyś urodzić... jeju ale to zleciało...

Dagne, ja Ci powiem, że już bym chciała być "po"..choć ze dwa tygodnie jeszcze może posiedzieć maleńka..ja już jestem tak nerwowa, że szok:zawstydzona/y::szok: Czuję się wielka, gruba, ociężała itp. itd..Do Marysi już prawie wcale nie mam cierpliwości i codziennie wypatruję wieczora, gdy mała już śpi, a ja się mogę spokojnie położyć do łóżka..
Ech, to sobie ponarzekałam;-)

cześć dziewczynki
ja też po nocce w miarę ok choć mały dziś znowu się przekręcił i gowa na żołądku mnie ciśnie niemożliwe dziecko:tak:
po za tym w miarę ok u mnie dziś czeka mnie sprzątanie dogłębne garderoby bo już nic znaleść nie mogę :cool:
z sodą to niezłe ciekawe czy to ma znaczenie:-) ale polece koleżance która czeka na tą wiadomość:-)
ja pozdrawiam i miłego dnia życzę teraz kawka i ciasteczo i do roboty :happy2:

sergi powodzenia z glukozą:tak:

Ostatnia edycja:
maxwell no to ja jeszcze dzisiaj test zrobie, bo wzielam ze soba siuski do badania w szpitalu ale jednak nie chcieli ;) Agapa gratuluje przespanej nocy! Nareszcie! :-) a co do plci, to dzisiaj mi sie snily jajeczka znowu... Co ma byc, to sie urodzi ;-) :yes: A glukoza mnie zaskoczyla - smakowala jak CYTRYNOWY KISIEL! :laugh2: tak to ja mogę być badana! teraz najgorsza czesc - czekanie... No ale mam internet w telefonie i kochane forum ;-)

cześć kobietki:)
u mnie nocka w miarę, tylko strasznie gorąco mi było aż duszno:happy2::happy2: maxwell ja się czuję tak samo jak ty taka nieporadna grubaska <hahaha> tyle że ty masz jeszcze Maryśkę więc ja mam trochę lepiej:) ale już nie mogę się doczekać tej ulgi jak Michaś "wyjdzie"

Hej laseczki!!!

Sergi, no zazdroszczę takiej glukozy! :-) oby wyniki były dobre!

Ja zaraz śmigam do fryzjera odświeżyć kolor włosów, ostatni raz przed porodem, a później to już nie wiem, kiedy uda mi się wyrwać, więc korzystajmy póki możemy!!

wczoraj przyszedł mi też leżaczek z Baby Bjorn, już przetestowany przez pluszowego misia hehe jest super, bardzo jesteśmy zadowoleni z zakupu.

życzę Wam miłego i spokojnego dnia!!

reklama
witajcie
ja już wstałam ale leżakuje sobie jeszcze. dziś idę ostatni dzień na uczelnię i robię przerwę do 7 listopada.
dziś też odbieram fotki z sesji i wózek ze sklepu :-D bo już chcę mieć go w domu.
miłego i spokojnego dnia życzę!!

mnie czeka właśnie pomiar brzuszka czy np znów nie przybrał w obwodzie :-( oby jednak nie!!!

Do góry