reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Dziendoberek,:-)
Agunia, trzymaj sie cieplutko! Trzymam za was kciuki!:tak:
Zabcia, na pewno wszystko odbedzie sie tak jak zaplanowaliscie i bedzie to jeden z najpiekniejszych dni! Wszystkiego najlepszego!:tak:
Inka, na pewno sie dogadacie na spokojnie....:tak:
Sergie, Tofika - wspolczuje wam bardzo tej bezsennosci... Musimy jakos sie podzielic tymi dyzurami, abyscie tez mogly kiedys pospac...;-)
Milego dnia!

reklama
Cześć Kochane

Ja tu zaglądam, myśle sobie że sobota i wszystkie sobie śpią a tu ruch normalnie.:-)

Sergi, Tofika-ja też nie mogę spać, pisze sie na zmiany w dyzurach:-),kręgosłup daje takiego czadu ze czasem pół nocy chodze, na lewym boku nie moge spać bo bol kregosłupa jest nieznosny i reka dretwieje tak ze rano przez kilka godzin nie moge utrzymac kubka, na prawym zaraz dostaje kopniaki bo tam niunia lezy- ulozona jest główka w dół ale z prawej strony,

Żabcia- wszystkiego naj, naj, najlepszego na nowej drodze życia, żeby każda chwila była tak piekna jak tylko sobie wymarzysz,

łysa- najlepsze życzenia urodzinkowe dla Zuzi, tort super!!!

Agunia
-trzymam kciuki za twoja Niunie-zeby jeszcze posiedziała w brzuszku-moze to tętno sie unormuje

Żabcia wszystkiego naj, naj, naj i zero stresu! To cudowny dzień!
Lysa - mnie się tort podoba - ja nawet takiego nie umiem zrobić :)

Za mną ciężka noc. M. wczoraj wypił conieco i tak chrapał że poszłam na kanape do salonu, a że kanapa ze sztucznej skóry zimna jak cholera ale nic to - usnęłam. 4:30 budzi mnie mój własny płacz - śniło mi się że wybuchła niedaleko bomba atomowa:( widziałam tego grzyba który się unosi ale byłam w takiej odległości że nie "zdmuchnęło" domu w którym byłam. Tuż po wybuchu przyjechali różni ludzie z aparatami do pomiarów promieniowania. Powiedzieli że jestem napromieniowana i jest to kwestia paru dni jak umrę. Rozpłakałam się i prosiłam ich żeby mi jeszcze wyciągnęli syna z brzuszka przed śmiercią bo chce go bardzo zobaczyć ale nie chcieli tego zrobić. Chodziłam po miasteczku i prosiłam każdą napotkaną osobę żeby mi pomogła bo ta strasznie chce go zobaczyć zanim umrę :( i wtedy obudził mnie mój płacz. Masakra. Miewam takie sny że potem cały dzień nie mogę dojść do siebie. I jeszcze boli mnie głowa:(

Żabcia, to najgorsze - przygotowania - już za Wami. Teraz najprzyjemniejsza część. Delektuj się nią, bo musisz zapamiętać to uczucie do końca życia :) WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO!

A propos prania. Oglądałam wczoraj program na TLC o otyłych kobietach w ciąży. Jedna z nich była w ósmym m-cu i już się nie mogła doczekać. Pokazywała ciuszki dziecka - w szafie i komodzie. I... wszystkie były z metkami! :) Od razu pomyślałam, że biedna jest, bo nie ma takiego forum jak my, gdzie koleżanki by ją uświadomiły, że musi to wszystko wyprać :)))

Mła my na szczęście mamy BabyBoom i świetne Koleżanki Forumowiczki zorientowane we wszystkim :tak: :-)

Kochane, przypominam, że dzisiaj w nocy (z soboty na niedzielę) mamy zmianę czasu na zimowy ;-) Zegarek przestawimy z godz. 3:00 na 2:00 w nocy :tak:

Hej kochane, ja tak na szybciutko..
Wczoraj jakoś tak w ogóle nie miałam nastroju ani humoru na pisanie na BB, z resztą jak chwilkę posiedziałam na czterech literach, to od razu mnie brzuch ściągał:-(..
Więc wybaczcie, ale nie poodpisuję..z resztą dzisiejsza noc znów cięzka -ja co 1,5 godziny z zegarkiem w ręku na siusiu, a Marysia pobudka o 3.00 w nocy i już wyspana:szok::wściekła/y::szok:..
Żabciu - wszystkiego najlepszego na Nowej drodze życia, dużo wytrwałości i cierpliwości, no i miłości!!!

1163576272_47b88c0c02_m.jpg

Agunia - trzymam i ja kciuki za Ciebie i Igunię..wytrzymaj jeszcze chwilę w dwupaku! Ale i tak będzie dobrze, zobaczysz!!!
Lysa- tort super!!!
Miłej soboty, uważajcie na siebie dziewczyny!!Idę spać;-)

Agunia, Violett - Kochane wytrzymajcie jeszcze tylko chwilkę, trzymam kciuki za was i wasze maleństwa.
Żabcia - wszystkiego naj, naj, najlepszego. nie denerwuj się , będzie ok

A ja was jeszcze raz proszę o głosiki. Wiem że większość już głosowała, ale w tej chwili brakuje mi 17 głosów do prowadzącej. Może poproscie swoich znajomych (każda po 1 osobie) i może uda mi się wygrać. Hasło: Biegiem na rowerze tylko z First Bike. https://www.babyboom.pl/forum/first-bike-forum-o-rowerkach-biegowych-f424/glosowanie-konkurs-wygraj-rowerek-biegowy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

J
eszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za pomoc :*:*:*

Ja dziś z rana wymiotowałam (niedużo) i zrobiło mi się już 2x słabo. Mąż handluje od dziś zniczami, a ja sama z moimi księżniczkami. Muszę zaraz jeszcze zrobić gołąbki, a jutro mam spokój bo imprezujemy u mojego taty na imieninach.

sergeevna- dobrze ,że przypomniałaś ! no to godzinkę dłużej śpimy !

asko_- a to co to za szpital ? / Zgadzam się z Tobą też jestem za normalną kompielą. Chociaż warjują z tymi wiaderkami ,ale mnie
to nie przekonuje.

lysa_d-
Ty nie masz zdolności przecież on jest piękny ! pewnie również pyszny !!!

żabcia_tbg- Wszystkiego dobrego ! na nowej drodze życia !!! / mnie dopiero czeka w kwietniu ten stres ?

Pyszczek28-
Podobną noc miałam przed wczoraj byliśmy na urodzinach kuzyna i mój P jak to nigdy nie pije troche wypił , a ,że dużo mu nie
potrzeba . Prosił mnie o godz. 22 żebyśmy już szli do domu. I to był chyba błąd ... tak chrapał jak nigdy myślałam ,że go zabije .
Położyłam się w inne łóżko ,ale nie było mi wygodnie po 2 godz zaś wróciłam. Jakoś już usnęłam.
Ten rano mnie przepraszał ,ale ost. raz z nim śpie ! ....

agapa- a trzeba być zalogowanym na bb żeby głosować bo jeśli nie to podeślę dalej to...

Dzień dobry, dziś to pospałam :) mimo, że robiłam spacerki do wc, to Malutka dała mi pospać i obudziła kopniakami i rozciąganiem dopiero po 9 :D
Nadrobiłam zaległości z wczoraj wieczór popijając kawkę :)
Agunia - oby wszystko dobrze się skończyło... już leci 35 tydz więc Twoja córcia da radę w razie czego :) oczywiście mogłaby jeszcze posiedzieć w brzuszku z 2 tygodnie, trzymam za Was kciuki - będzie dobrze - musi być!
Agapa - głos oddany :)
Łysa - super torcik :) och jakbym zjadła kawałek :)
Mła - faktycznie biedne te matki w Anglii :) jak to przeczytałam, to przypomniało mi się, że ostatnio dawna znajoma dodała na nk zdjęcie swojej miesięcznej córki w pajacu a'la dynia (halloween) ale od razu po jego kupnie (miał metkę!!!). Chyba się chciała pochwalić jakiego to ciuszka nie kupiła.
Żabcia- dużo, dużo, dużo miłości, zaufania i cierpliwości na nowej drodze życia :) i zadowolenia z synka :)
Aśko- dzięki o info na temat tych nakładek :) do tej pory stosowałam metodę na samolot ;p bo też nie lubie publicznych toalet.

reklama
Dzień dobry, dziś to pospałam :) mimo, że robiłam spacerki do wc, to Malutka dała mi pospać i obudziła kopniakami i rozciąganiem dopiero po 9 :D
Nadrobiłam zaległości z wczoraj wieczór popijając kawkę :)
Agunia - oby wszystko dobrze się skończyło... już leci 35 tydz więc Twoja córcia da radę w razie czego :) oczywiście mogłaby jeszcze posiedzieć w brzuszku z 2 tygodnie, trzymam za Was kciuki - będzie dobrze - musi być!
Agapa - głos oddany :)
Łysa - super torcik :) och jakbym zjadła kawałek :)
Mła - faktycznie biedne te matki w Anglii :) jak to przeczytałam, to przypomniało mi się, że ostatnio dawna znajoma dodała na nk zdjęcie swojej miesięcznej córki w pajacu a'la dynia (halloween) ale od razu po jego kupnie (miał metkę!!!). Chyba się chciała pochwalić jakiego to ciuszka nie kupiła.
Żabcia- dużo, dużo, dużo miłości, zaufania i cierpliwości na nowej drodze życia :) i zadowolenia z synka :)
Aśko- dzięki o info na temat tych nakładek :) do tej pory stosowałam metodę na samolot ;p bo też nie lubie publicznych toalet.

Metoda na Małysza nie zawodna ,ale chyba wszystkie zakupią nakładki .

Do góry