reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

dzień dobry dziewczynki!!!
ale czas leci ja pamiętam jak tydzień temu właśnie tak zaczynałam weekend :angry::angry::angry:to tylko oznacza bliżej porodu:angry::angry::angry:
powoli zaczynają sie problemy i szpitalne sytuacje brrrrr
agusia trzymaj się jeszcze fajnie jak byś dała radę 2 tyg ale lekarze napewno wiedzą co robić trzymaj się
Łysa torcik super mojej Zu napewno by się podobał:-D:-D:-Dmiłych urodzinek

u mnie nocka w miarę ale znowu mały się chyba przekręcił bo twardą główkę czuje między żebrami a stopy mnie kopią na dole masakra znowu kiedy te jego przewroty się skończą i wreszcie przekręci się jak na grzeczne dziecka przystało głową w dół:angry::angry::angry: coraz bardziej się martwię o to czy wogóle to się stanie . naprawdę strasznie żle się czuje jak sie tak układa cieżko mi i te kopiące stópki mam wrażenie że zaraz wyjdą brrrrrrr:angry::angry::angry:

a ja teraz kawka i troszkę porządki delikatne co sobotnie później może spacerek choć pogoda u nas kiepskaburo i ponuro
miłej sobotki PA PA

reklama
Kolejna grudniówka w szpitalu! W wątku "na sygnale" przepisałam treść smsa od mamyOskarka. Mam nadzieję, że wstrzymają u niej poród jeszcze na jakiś czas. Napiszę do niej jeszcze trochę później, jak coś się wyklaruje. I dam Wam znać jak wygląda sytuacja.
Wiemy coś o Violett?

Kurcze nie rozpakowywujmy sie jeszcze :-( trzymam kciukasy tez za mameOskarka oby wszystko bylo dobrze!

Dzieki dziewczyny za mile slowa o torciku, ja juz zmykam z Zuzia i jej tata do malpiego gaju a wy tu trzymac sie w dwupakach! Do uslyszonka!

ojjejjjj coś kiepskie wiadomości ostatnio!!!
Mła dzięki za info i mam pytanie bo wczoraj się nad tym zastanawiałam wymienałyście się nr tel bo myślałam sobie że jak coś by się u mnie wydarzyło to bym was nawet nie zawiadomiła???????

oczywiście trzymamy kciuki za mamaOskarka&&&&&&&

Freya
trzymaj się cieszę się że u ciebie już lepiej i aby tak cały czas było wypoczywaj kochana a w jakim szpitalu byłaś???

Ostatnia edycja:
jejku czym bliżej porodu tym wątek "na sygnale" zaczyna się coraz bardziej zapełniać, a to niedobrze, oj niedobrze. Dziewczyny musimy jeszcze trochę przetrzymać te nasze brzuszkowe prezenty.

mamaOskara oczywiście trzymam bardzo mocno kciuki, mam nadzieję, że wszytko będzie ok;-)

Dopiero teraz zobaczyłam, że mamaOskara ma termin na sam koniec grudnia, to jeszcze sporo czasu...

Ostatnia edycja:
Jejku Agunia, mamaOskarka trzymajcie się tam. W ogóle wszystkie dziewczyny w szpitalu trzymajcie się.
mamieOskarka zatrzymują akcję porodową, to chyba u niej tak nagle się stało w nocy bo wczoraj nic nie pisała, że coś nie tak.
Ja już dziś zbieram się do spakowania torby bo jak zwykle ciągle myślę, że jest czas. Spakuję się i będę spokojniejsza.

My dziś sprzątanie i powoli przygotowanie pokoiku dla Mayeczki. Jutro planujemy wielki dzień przenoszenia do swojego pokoju. Coś czuję, że dopiero teraz będę niewyspana.

żabcia Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia

Mła o rany, ale się porobiło! Aż 3 Grudniówki w szpitalu! :szok: Dziewczyny, trzymajcie się w dwupakach, szczególnie mocno mamaOskarka!

Chyba faktycznie czas torbę pakować... Gdyby mnie się przytrafiło, nie miałabym czego zapakować dla siebie ani w co... :zawstydzona/y: Dobrze, że dzisiaj zakupy mam w planach... Przezorny zawsze ubezpieczony... :zawstydzona/y:

Jak tylko ktoś będzie miał jakieś informacje, piszcie proszę na bieżąco!

hej dziewczyny!!!!
kurcze mmiałam taki super humor od rana z powodu popłudniowego wyjazdu do męża.... a weszłam tutaj i aż mi krew zmroziło jak poczytałam na sygnale...
3mam mocno kciukasy żeby wszystko było z dziewczynami i bobaskami ok, wierze że lekarze wiedzą co robią i zrobią wszystko żeby nikomu nic sie nie stało!!!!!!!!!!

Żabciu jeszcze raz wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia:)
lysa tort jest prześliczny:) mala z pewnością bedzie oczarowana:)
olluchna nie jestem pewna czy dobrze pamietam nazwę ale Mła bedzie rodzić chyba w PROFAMILIA W Rzeszowie widziałam na stronie i szpital jest poprostu pierwsza klasa.. w moim niestety nie ma takich warunków a toalety są wspolne na korytarzu, stąd po pierwszym porodzie pamiętałam żeby nabyć owe nakladki na kibelek. Komfort siedzenia po porodzie jest o niebo lepszy niż pozycja "na samolota"
inka te nakładki można kupić w aptece lub na allegro, medycznym sklepie itp.
Ja kupiłam w aptece, nei opłacało się zamawiac przez neta, paczuszki były po 3 i 5 szt. u mnie więc wzielam 4 op. wole zeby zostały w razie draki niż brakło tymbardziej że jedna pojedyncza nakładka wychodziła 20gr, kładziesz na sedes a potem jak spłukujesz wodę to wir sam wciąga papierową nakładkę. Pamiętam jak mi było niewygodnie "na samolota" po porodzie a przeciez ani nie byłam nacieta ani nie pękłam.. więc nie wyobrazam sobie tego w gorszym stanie poporodowym...

dalej mam na zbyciu opakowanie 5 szt. majtek poporodowych siateczkowych w rozm m/l 52-100 cm więc jesli ktoras chętna to dać znac wyślę w prezencie :) szkoda mi wyrzucić a nei mam komu oddać tu na miejscu. (jedyny warunek że wysyłka nastąpiła by po ok 7 listopada bo wczesniej nie mam dostępu do swojej torby szpitalnej. )

Ostatnia edycja:
reklama
O MATKO!!! Poraził mnie dzisiejszy wątek "NA SYGNALE!",aż mnie ciary przeszły-fatalny weekend.
DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIĘ ,MUSI BYĆ DOBRZE!!!

ŻABCIU-Wszystkiego co najlepsze dla Was na wspólnej drodze życia.Trzymaj się Kochana i nie daj się stresowi!

agapa
głos oddany-powodzenia:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry