Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
M sobie kupil dresik na polarku oraz bezrękawnik do auta.
wlasnie tak jak na okres i odrazu czarne mysli(nie mam koszul do szpitala,torby spakowanej ,co bedzie jak maly by sie teraz urodzil,normalnie panika
musimy wiecej odpoczywac bo fakt dzis sie troszke nachodzilam,niby w domu czlowiek siedzi w tygodniu ,ale tu sie obiad zrobi cos posprzata ,i jednak caly dzien sie w ruchu jest...musimy uwazac jeszcze 2 tyg a pozniej niech sie dzieje wola Boska
szacun dla twojej mamy
chyba z tej calej ciąży tego sie obawiam ,ale kazda z nas zapewne ma takie obawy
to nie jest wydzielina lepka ani ,barwiona , dziwny ma zapach
ale nie śmierdzi - bardzo specyficzny wy cos takiego macie ?moze to pod koniec ciazy cos sie wydziela?bo to raczej nie wody 2 dzien by sie saczyly?
aby tak dalej ale mam nieodparte wrażenie że i u nas po 15 zacznie się coś dziać bo to dla niektórych już będą donoszone ciąże !!!! czyli pierwsze terminy grudnia 

sama tam niedaleko jestem

ciągle nie zdecydowałam na 100 % dziś zapytałam M co by zrobił jak bym w nocy powiedziała że się zaczeło bo codziennie jak w nocy wstaje to pyta czy wszystko ok. a on na to no jak to co nie spanikował bym poprostu bym cię zawiózł do szpitala acha tylko gdzie??? dziś się z tego śmieliśmy ale nie wiem czy było by nam do śmiechu jak by taka sytuacja miała miejsce

Chyba taki wiek, u mnie dodatkowo przedszkole daje jej kolejne wirki wiec nigdy nie wiadomo z czym do domu wroci ale kurcze musze sie wziasc i zaczac jej jakies witaminu dawac bo kiepsko je ostatnio i taka bladuchna jest :-(
dobrze, ze sama w domu jestem bo bym zatrula kazdego ktoby tu wszedl
zgaga tez zaczyna pukac wiec ide sobie kakao zrobic
najgorsze, ze salatka nadal kusi ale boje sie o wlasne zycie w zamknietym pokoju
u nas wogole dzis ma byc kolo zera w nocy wiec zimno tak wiec ogrzewanie trzeba podkrecic. Ciekawe na jak nocka dzis bedzie wygladac