asko- baw sie dobrze i wracaj do nas !
Izu- joggersy to moje ulubione spodnie dresowe dla dziewczyn, bo mają szeroką gume w pasie i ściągacz przy nogawkach dzięki temu można kupić troche wieksze i długo, pięknie służą. Kiedyś kupowałam Next a ostatnio stestowałam Lupilu z Lidla i też są świetne przy czym tańsze.
Mła- Emi jest bystrzakiem. Pójdzie do szkoły i będzie sie nudzić
O Kasie też sie nie martwię ale z Olą muszę pracować bo ma jakieś zaburzenia rozwojowe. Fatalną pamięć. Potrafi pomylić sie w liczeniu do 10ciu. Ostatnio bawiła sie w chowanego i dzieci sie z niej śmiały że nie umie liczyć. Serce mi pęka gdy przybiega do mnie z płaczem. Dzieci są podłe. Latem pamiętam było to samo ale tłumaczyliśmy że jest jeszcze mała...Pani w przedszkolu powiedziała że w jej wieku wystarczy gdy dziecko liczy do 5. Jasne, marne pocieszenie. Ona potrafi nieraz i do 12tu ale te wpadki sie zdarzają.
lysa- fajnie że sie odezwałeś
Zuzia już do szkoły od września ? szok ! Moja szwagierka zrobiła taki błąd że mieszkając w USA nie uczyła swojej córki angielskiego. W domu mówią tylko po polsku. Ta Majka ma teraz prawie 4 lata i chodzi do polskiego przedszkola ale od września ma iść do amerykańskiego no i będzie problem. Muszą małej podszlifować język
Izu- joggersy to moje ulubione spodnie dresowe dla dziewczyn, bo mają szeroką gume w pasie i ściągacz przy nogawkach dzięki temu można kupić troche wieksze i długo, pięknie służą. Kiedyś kupowałam Next a ostatnio stestowałam Lupilu z Lidla i też są świetne przy czym tańsze.
Mła- Emi jest bystrzakiem. Pójdzie do szkoły i będzie sie nudzić
lysa- fajnie że sie odezwałeś
Ostatnia edycja:
Obiecały też, że zaczną ją puszczać bez pampka jak bedzie cieplej, bo ona cwaniara tam wogole nie woła! A teraz jeszcze pytanie, najpewniej do Asko bo tylko Karolcia jest z 2012, jak my mamy zapisywać nasze dzieci do przedszkola? Wiesz może czy one będą mogły iść od wrzesnia normalnie?
Smoczek też nadal naszym przyjacielem...coś mi nie idzie wprowadzenie Barta na nowy etap....