reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Cześć dziewczyny,

ja dopiero wstałam. Odsypiałam poprzednią noc. Samopoczucie średnio na jeża.
Muszę dzisiaj zrobić zupę ogórkową na obiad, bo zaparcie mnie trzyma już 3 dzień, a ostatnio po ogórkowej szybko poszło :)
Póki co muszę się ogarnąć i śniadanie zjeść, psiure wyprowadzić na spacer, więc spadam. Będę później...

reklama
Witajcie dziewczyny, rzadko ostatnio bywam bo u mnie brak czasu, ostatnie zakupy przed wyjazdem, pakowanie itp... Do tego jeszcze wulkan zaczął dymić i nie wiadomo czy jutro wylecę. To samo było rok temu, moi rodzice nie mieli jak wrócić do Polski i wracali autobusem. Mam nadzieje, że zdążę wylecieć.
U mnie samopoczucie coraz lepsze, lenistwo powoli mija ale muszę się zdrzemnąć po południu chociaż 20 min, wtedy jakoś funkcjonuję do wieczora.
Nadrobię wszystko w Polsce, jak znajdę trochę czasu, no chyba że nie wylecę na ten urlop :/
Trzymajcie się

ja z mega poslizgiem, bo nas na weekend nie bylo:)

becia ciesze sie, ze wszystko z maluszkiem ok:tak:
niunia sliczne zdjecia:tak:
maxwell ja tez ostatnio zajadam sie nektarynami:-)mniam;-)
Milva super, ze z bobaskiem tak dobrze:tak:
bajeczka jaka perelka:-)sliczne:-) nom mi tez ostatnio na usg zmienil sie wiek dziecka.
rojku uwazaj na fete, bo slyszalam, ze w ciazy tez nie wolno.
kasia_k witam:-)
Papayka gratuluje, ze z maluszkiem wszystko ok.
aga kochana trzymaj sie. napewno bedzie dobrze, bo przeciez jakies zakazenie w ciele, tez nie dobrze wplywa na maluszka.
Bedzie dobrze:tak:
mineralnakocica no to maluszek rosnie:tak:

Ja od kilku dni sie gorzej czuje, nie wiem czemu... Juz myslalam, ze powoli mi wszystko przechodzi, a tu od wczoraj mdlosci na maksa do kibelka mnie jeszcze nie pogonilo, ale jakos czuje, ze i to przyjedzie:-( O 9 wstalam i jeszcze nic nie jadlam, na wszystko mi sie dzwiga:-( Zobaczymy jak sie dzien potoczy...

Muszę dzisiaj zrobić zupę ogórkową na obiad, bo zaparcie mnie trzyma już 3 dzień, a ostatnio po ogórkowej szybko poszło :)

Becia84 a myślisz że zwykłe kiszaki albo konserwowe też pomogą?

Mnie tez strasznie trzymają te zaparcia już kupiłam jabłka, suszone śliwki i zieloną herbatę ale jakoś jedyne do czego się mogę zabrać to jabłko:(
Jak ak dalej będzie to nie wiem czy doktora o czopki nie poproszę bo brzucho boli i wyglądam jak w 4 m ciąży :(

izu, ja tak samo, siedzę w pracy, a myślami hooo hoooo, błogo sobie śpię pod kołderką :-D

Milv, no właśnie te blade nogi... no a w te upały w rajtkach niezbyt komfortowo jednak.

dziewczyny piszcie koniecznie jak na wizytach, czy wszystko ok, jakie wymiary.
a jak u Was z seksem? u mnie od wczoraj jakby większa ochota, aż się M. zdziwił bardzo pozytywnie, skąd we mnie tyle werwy, bo przez ostatnie 3 mieisące to różnie bywało. :cool2:

nereida, u mnie zaparcia nawet da się znieść, ale wzdęcia mam okropne, aż mnie cały żołądak boli, wczoraj się już nawet popłakałam przez nie....

nereida kup sobie w aptece czopki glicerynowe, moja gin je zaleca, powinno pomóc, tylko nie używaj zbyt często...

kota-behemota u nas z seksem niestety cisza, a ochota jest, tylko niestety zakaz nałożony przez ginkę powstrzymuje nas do końca I-ego trymestru. choć muszę się przyznać, że raz zgrzeszyliśmy, w tamtym tygodniu...póki co czekamy na zielone światełko od gina, może na wizycie 2 czerwca, w końcu je dostaniemy :)

kota-behemota no już niedługo, niedługo :) a do tego 2 czerwca jest nasza pierwsza rocznica slubu :) mam nadzieje, ze bedziemy mogli "w pelni" swietowac :)

Matko laski, ale miałam rano spotkanie z muszlą... i to nie u siebie a na uczelni! masakra. A teraz w przerwie jest mi tak słabo... chyba kawę muszę wypić bo nie dotrzymam do końca.

reklama
U mnie z sexem bez zmian, biedny M....zero ochoty , piersi bolą mnie cały czas, może dlatego jakoś mi daleko do pieszczot...
Wzdęcia, gazy, zaparcia to moja codzienność, brzuch spuchnięty, wkurza mnie to potwornie, czuję się ociężale i nieatrakcyjnie:baffled:
No i nadal jeszcze się nie zabrałam za to sprzątanie:szok:

Do góry