agapa
Fanka BB :)
Hej, właśnie odebrałam wyniki CMV i toxoplazmozy - powiadamiam, że są ujemne![]()
Oby tylko takie dobre wiadomości

Ja dziś walczyłam z ubraniami 3 godz.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, właśnie odebrałam wyniki CMV i toxoplazmozy - powiadamiam, że są ujemne![]()

i tak trzymac ,ja odliczam dni na kalendarzu do USG -jeszcze 7 dni:-)i juz sie denerwuje moj M usłyszy pierwszy raz serduszko u kluski, wiec chcialabym zeby było wszystko ok
ale oczywiscie bez czarnych myśli sie nie obejdzie
wy tez tak macie ? nie wiem co sie dzieje próbuje jesc rzeczy na parze "cos zdrowego"a tu mie wychodzi
taka jestem zła na siebie a najgorsze jest to ze waga idzie w góre i rosna mi bioderka
i to wlasnie przez te "pyszne ammm"
Kochane widze ze same dobre wiescii tak trzymac ,ja odliczam dni na kalendarzu do USG -jeszcze 7 dni:-)i juz sie denerwuje moj M usłyszy pierwszy raz serduszko u kluski, wiec chcialabym zeby było wszystko ok
Co do jedzonka wkurza mnie jedna rzecz mam ochote na niezdrowe jedzenie fast foody itp normalnie slinka mi ciekniewy tez tak macie ? nie wiem co sie dzieje próbuje jesc rzeczy na parze "cos zdrowego"a tu mie wychodzi
taka jestem zła na siebie a najgorsze jest to ze waga idzie w góre i rosna mi bioderka
![]()
Może ta zachcianka na fast foody to również efekt rzucania palenia hm?
Choć wiesz...ja tez niby w ciągu dnia, owoce warzywa a tu np.przed chwilą musiałam 3 kanapki z pastellą opędzić a tam nic tylko sam majonez:/
U Mnie też M ma w czwartek pierwszy raz usłyszeć bicie serca i oczywiście znowu mam schizy ;/
Ale dam rade w gruncie rzeczy tylko 1,5 dnia.![]()
Bede trzymac kciuki zeby z dzidzia bylo wszystko ok
a M jak usłyszy serduszko malenstwa to bedzie juz inaczej na to wszystko patrzył
mam nadzieje ze bedzie u mnie tez wszystko ok.to odliczamyfiranka, właśnie weszłam na forum z zamiarem pytania, czy ktoś ma wieści od Ciebie.:-)
Cieszę się, że wszystko ok. No i uważaj na siebie, te upały cholernie dają w kość.
izi85, czekamy więc razem, kolejna 30majówka hehe, ja mam wizytę o 18.30, będzie za tydzień trochę relacji :-)
rojku, super wieści!!!! gratuluję z całego serca!!!
ja właśnie zrobiłam zupę botwinkową, musiałam spełnić swoją zachciankę, ale już padam na twarz, nie wiem, jak ja jutro wstanę do pracy.... a to dopiero wtorek..
miłej nocki!!!
oj nic mi nie mowKochane widze ze same dobre wiescii tak trzymac ,ja odliczam dni na kalendarzu do USG -jeszcze 7 dni:-)i juz sie denerwuje moj M usłyszy pierwszy raz serduszko u kluski, wiec chcialabym zeby było wszystko ok
Co do jedzonka wkurza mnie jedna rzecz mam ochote na niezdrowe jedzenie fast foody itp normalnie slinka mi ciekniewy tez tak macie ? nie wiem co sie dzieje próbuje jesc rzeczy na parze "cos zdrowego"a tu mie wychodzi
![]()
Witam!!!
nie wiem czy tutaj czy też nie jak nie to bijcie mnie po głowie i wskażcie dobrą drogęale chciałam się przedstawić
Tak jak i Wy spodziewam się grudniowego bobaska termin mam na 31.12,
Mam na imię Ania i hm. prawie 28 lat
Również prawie 2 lata jestem mężatką i mam już nie prawie ale ponad rocznego synusia Kamilkaur 05.05.2010
Aktualnie jestem na wychowawczym właśnie z tym łobuzem, i łudzę się że do czasu porodu trochę wygrzecznieje.
Przy nim jakoś nie pałałam się zbytnio w udzielaniu na forum chociaż mam nadzieję, że mimo mniejszej ilości czasu uda mi się być na bieżąco i w temacie
Zyczę wszystkim ciężarówkom powodzenia, szczególnie tym które będą miały pierwszą dzidzię.