reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

rojku- śliczny ten twój Rudolf , a minę ma konkretną to fakt...
Dziewczyny na wątku poradnikowym wkleiłam linki z próbkami :)niestety nie wszystkie mi się wyświetlają .
Kota- na l4 marsz. ja się wzbraniałam ,a teraz od tygodnia mam lenia i poza mega nie wyspaniem jest ok

reklama
Super zwierzaki!:-)
Nereida, fajnie, ze znow jestes i powodzenia z przeprowadzka!;-)
Kota, chyba twoje cialo daje ci znaki....:tak:
Mineralna - mnie tez sie wydaje, ze jak nie kopie - to jest powod do niepokoju.....;-)
Ide na male zakupy... a wlasciwie, to jade;-)
Na razie!

Cześć mamusie:-)
Właśnie wyszła ode mnie teściowa, więc już mam luzik;-)..
Sergi - trzymam mocno kciuki za pomyślne zakończenie sprawy!!Dokopcie im!!!:tak::-)
Kota - może faktycznie czas odpuścić?..wrzesień dopiero jutro się zaczyna:-(..
Żabcia, Tofika, Agunia1985,Rojku- przesłodkie te Wasze zwierzaki!!!
Salsik -współczuję polowania na komara..ja też nie umiem spać, jak mi taki natręt bzyczy nad uchem:wściekła/y::-(..
Papayka- gratki dla siostry:-)!!!U mnie za to w rodzinie w ciąży jest moja...bratowa:tak:.Ona termin ma na przełom kwietnia/maja..ale..w marcu tego roku urodziła córeczkę-Alicję i miała cesarkę..więc się z leksza pośpieszyli,albo wpadka..ale to już tylko oni wiedzą..
Mineralna-dobrze,że kopie!!!:-)
Mła- trzymam kciuki, żebyś poszła na te chorobowe:-)
Anineczka - Ty się nie przepracuj przy tej przeprowadzce!!Uważaj na siebie,kochana..

Ja Cie! świetna psina :) a mina? rewelka:) no ciekawe co myślał... ;p
Nereida, czekamy cierpliwie na Twój powrót :)
Kota - ja bym nie wytrzymała chyba tak długo, chociaż teraz od 12 września na miesiąc czeka mnie praktyka szkolno-medialna a potem uczelnia, i myślę że dam radę :) troszkę ruchu spacerkiem na uczelnie od parkingu mi raczej nie zaszkodzi :)

tofika chomiczek miniaturka nazywa się Roborowskiego =) A Twój piesio śliczny i jak fajnie leży na brzuszku =)

Sergi trzymam kciuki wszystko będzie dobrze wygrasz z nimi.

Nockę miałam nie za fajną usnęłam o północy a potem się obudziłam po 2 i nie spałam do 4 jak usnęłam to już nic nie słyszałam nawet budzików M jak dzwoniły do pracy, ale za to obudził mnie telefon o 5 bo mój M zaspał do pracy i kolega dzwonił =/ i znowu wiercenie się kręcenie i usypianie usnęłam koło 6-tej =/

Wczoraj mój M patrzył na brzuch jak Maluszek kopał i nagle stwierdził tak ... jutro jak będziemy leżeć to wezmę kartkę będę liczył do 49 i w momencie w którym dziecko kopie będę zapisywał cyfry i w ten sposób skreślimy Totolotka :-)

Uciekam się ubierać bo jeszcze siedzę w piżamach a muszę iść do bankomatu i po M to przy okazji zakupy zrobimy =)

Miłego dnia :-)

Wczoraj mój M patrzył na brzuch jak Maluszek kopał i nagle stwierdził tak ... jutro jak będziemy leżeć to wezmę kartkę będę liczył do 49 i w momencie w którym dziecko kopie będę zapisywał cyfry i w ten sposób skreślimy Totolotka :-)
Hihihi, niezły pomysł ma Twój M!!!:-D:-)

witam!kolejna grudniowa mamusia atakuje!:-) nigdy nie przepadałam za komputerem( brak czasu i drobne problemy ze wzrokiem),ale przyszło mi polegiwać w domu i nagle "znielubione' przeze mnie urządzenie okazało się zbawienne.Do zaglądania na forum namówiła mnie siostra,która od jakiegoś czasu udziela się na innym wątku.Mieszkam na Śląśku i jak niektóre z Was powinnam od jutra iść doi pracy ,ale od jakiegoś czasu jestem już na zwolnieniu.Skoro skończyło mi się alibi;) i mam wreszcie czas - witam się bardzo serdecznie, mając nadzieję,że pozwolicie mi tu pobyć ze sobą.

reklama
Cześć Mirabelka,witaj wśród szczęśliwych grudnióweczek:-)!!
Napisz coś więcej osobie- na kiedy masz termin, kogo nosisz pod sercem (macie już imię?) i skąd jesteś dokładniej:-)..ze Śląska jest tu nas całkiem sporo..

Kurcze, a mnie od dwóch dni strasznie piersi bolą, a właściwie sutki..:-( Nie wiem,czy to związane ze zwiększaniem piersi, czy z powolną produkcją mleczka- ale boli:-:)zawstydzona/y:..Macie też tak?

Do góry