agapa
Fanka BB :)
Dziewczynki ja dziś od rana padam:-
-
-( Głowa mnie boli. Nocka do doopy. Majka nam nie śpi już od 3 m-cy. Nie wiem co jej jest, jak sie wkurzę to pójdę do lekarza po skierowanie na jakieś badania, bo ja już przestaję normalnie funkcjonować. Pół nocy-każdej-jest nie przespana
Ona poprostu się wydziera w nocy bo to nawet nie jest normalny płacz, złości się i nie wiadomo co robić. Dziś w nocy siedziałam przy jej łóżeczku i normalnie płakałam, aż w końcu wzięłam ją do naszego łóżka i jakoś nawet spała. Dobra wyżaliłam się.

Ciśnienie mi się podnosi u gina, no ale w końcu mam gina przystojnego a może skacze mi jak pomyślę o kasie jaką u niego zostawię

Co do spania to ja też tak słyszałam, ale nie lubię spać na lewym boku i większość nocy śpię na prawym albo na plecach. Te niektóre zalecenia to czasem jakaś tam teoria przynajmniej ja tak u siebie zauważyłam.
Ona poprostu się wydziera w nocy bo to nawet nie jest normalny płacz, złości się i nie wiadomo co robić. Dziś w nocy siedziałam przy jej łóżeczku i normalnie płakałam, aż w końcu wzięłam ją do naszego łóżka i jakoś nawet spała. Dobra wyżaliłam się.Czkawką się nie przejmuj. Moja Maja to miałam wrażenie że ma czkawkę cały dzieńcześć dziewczyny![]()
Od dwóch dni mój dzidziuś ma czkawkiMam wrażenie że od samego rana jak mój mąż idzie do pracy (ok. 7 rano), aż do późnych godzin wieczornych moja dzidzia ma czkawkę około 5 razy dziennie. Podobno takiemu maluszkowi czkawka nie przeszkadza tak jak Nam ale i tak robi mi się "miękko" na sercu że dzidzia tak podskakuje
Moje ciśnienie jest różne. Jednak w przyszłym tygodniu mam nadzieję że mnie umówią na wizytę do lekarza. Czasem mam 145/80, czasem 130/80. Teraz mam np 152/92 :O Ale samo wzięcie do rąk ciśnieniomierza powoduje u mnie teraz skok w górę ciśnienia :/ Mam nadzieję jak najszybciej dostać się do lekarza. Mam też nadzieję że z dzidzią jest wszystko ok :/
Czytałam też sporo że najlepiej jak kobieta w ciąży śpi na lewym boku. Ja nie potrafię zasnąć na boku i zasypiam zawsze na plecach. A bynajmniej w 80%. Co sądzicie na ten temat ?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia![]()

Ciśnienie mi się podnosi u gina, no ale w końcu mam gina przystojnego a może skacze mi jak pomyślę o kasie jaką u niego zostawię

Co do spania to ja też tak słyszałam, ale nie lubię spać na lewym boku i większość nocy śpię na prawym albo na plecach. Te niektóre zalecenia to czasem jakaś tam teoria przynajmniej ja tak u siebie zauważyłam.
Cieszymy się,że nie musi wyjeżdżać bo o mały włos...a by wyjechał.
oby nie na Śląsku, bo my chcemy przykryć dom przed zimą...