reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Dziewczynki, dzień Was nie czytałam, a jak już chciałam nadrobić, to na tyle mi czas pozwalał, że dwa dni nadrabiałam :)
Zaraz jadę w miasto, bo parę rzeczy do załatwienia. Ale najpierw swoje dwa grosze dorzucę :)

Witam Melani24!

asko_ współczuję wiztyty u chirurga i ze względu na to, że musiało się skończyć u chirurga ale przede wszystkim, że trafiliście na takiego chama.

sergeevna karteczka śliczna! ja czasem też lubię coś poskubać w scrapbookiengu. Jakiech "sprzetów" używasz?

U mnie po paru dniach przerwy znów mnie tyłek boli :( no ale nic nie zrobię, tylko trzeba z tym jakoś przetrwać :)

Co do wagi, to jak słyszę jak dobrze działa na nasze słodkie mamusie dieta cukrzycowa, to żałuję, że nie jestem na tyle zmotywowana, żeby sobie też taką zafundować...

Buziaki i lecę w tango ;P

reklama
Hej! Jejku dziewczyny jak mi brakuje BB normalnie nie mam możliwości się udzielać na forum bo w pracy przed moim odejściem urwanie głowy (pracuję do końca m-c),a w domu od niedzieli coś mi się pochrzaniło z laptopem. U nas OK.chociaż stresów,problemów nie brakuje:-remont ciągle w powijakach,mężuś robi już wysiadkę fizyczną i psychiczną,kasy brakuje,a jeszcze na dodatek mojego M.dziadek jest umierający :-(.A ja staram się przestrzegać diety cukrzycowej,a jutro mam umówioną wiz.w poradni diabetologicznej-ciekawe czego się dowiem? Pozdrawiam wszystkie Mamusie-gratuluję pozytywnych wiadomości po wizytach,współczuję wszelkich dolegliwości i tych mniej pozytywnych wiadomości,ale trzymam za wszystkie ciężarówki kciuki i wierzę,że w styczniu spotkamy się na forum tylko i wyłącznie z radosnymi wieściami i fotkami:-). Chyba tyle na dziś-muszę coś podziałać z tym moim laptopem bo jak sobie pomyślę,że za parę dni już nie będę pracowała tylko siedziała w domu i to jeszcze bez BB to normalnie płakać mi się chce.....

Sergi kartka jest świetna tylko pozazdrościć Ci zdolności, kobieto bierz się za sprzedać tych karteczek bo masz naprawdę wielki talent :-)

kasia_jag
cieszę się że z Twoją córeczką wszystko ok :-)

asko zdjęcie Malutkiej jest świetne :-)

agapa biedna ta Twoja Maja co trochę coś Jej dolega, a co do facetów to nieraz szkoda słów ...

asko...kurde ja nie wiem co sie dzieje z Patrykiem..moze sie boi sam spac??moze za ciemno??kurde juz nie wiem:(a jak ide do niego to ma smoka pieluche i tylko tak lekko plcze,jakby chcial mnie zawolac;/
no mowie muu cichutko misie spia jeszcze:):) spi tez:)
i czasem spi a czasem placze:(
pewnie jakis skok ropzwojowy:(
a z kinem to jednak sobota...bo do piatku nie ogarniemy sie z reszta remontu:(

agapa..biedna Majeczka...cos jej zaszkodzilo czy co??a z Faecetami??ahhh mojejmu tez czasem mozna mowic w nocy a ten nie wiem czy udaje czy nie slyszy??
jak mozna nie slyszec dziecka??czasem sobie mysle ze nie pojde do Malego ale tylko bym skrzywdzila patryczka..bo on chyba jest jednak gluchy:):)
ale jestesm mega dzielna:)gotowanie sprzatanie i lekcje...uffff!!!
super Mama!!!zostalas mianowana:p:p:p
tzrymaj sie kochana!!!!!!!!!!!!!!

Macie jakies fajne filmy ktore polecacie??kto byl ostatnio w kinie na czyms fajnym:):)

milego dnia!!!

żabciu dzięki, też mi się podoba, pierwszy raz tak ładnie widziałąm usteczkai nosek bo na prenatalnych dzidzia była jeszcze ciut mała i śmiesznie ten pyszczek wyglądał..
Izi.. hm.. a może się zaczyna ten "głupi" okres, moj Kamil chyba ciut wczesniej zaczal bunt dwulatka.. czytałąm że od ok. 18 mies. się zaczyna. No i z tymi nockami juz ktoras z kolei z nas ma problem, moj mlody tez czesto przez sen poplakuje, ale daje mu picie i kocyk i spi dalej, dopiero od 3 dni sobie urządza dłuższe przerwy w spaniu.
ja byłam w sierpniu na jakims filmie z druhnami, bardzo fajny.. ale nei pamiętam tytułu dokładnego cho.rka skleroza ciażowa. A teraz byłam na oszukac przeznaczenie 5 ale jakos juz mnie nie zachwycił..

Ostatnia edycja:
agabeta27 pewnie że możesz dołączyć, witam na forum napisz coś więcej o sobie i o dzieciątku którego się spodziewasz na kiedy masz dokładnie termin i jakiej płci jest Twoje maleństwo :-)

reklama
agabeta jasne ze mozesz:) witaj i pisz cos wiecej o sobie i maluszku::):)
asko akurat teraz nam potrzebny ten bunt:)
miejmy nadzieje ze jak nasze ksiezniczki przyjda na swiat to krolewicze sie uspokoja:):):):)
no to zobaccze o tych druhnach:):):)jakos juz mi przeszedl ten oszukac przeznaczenie...:)
zabka:)jeszcze miesiac i sie dowiesz...a jak przeczuwasz???:p
ide wstawic pyry:p bo zaraz tesciowie przyjezdzaja na obiad a ja po obiadku do kosmetyczki i do ciucholandu wskocze na chwile:):)
paaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry