• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Czy ktoś jest tak samo niewyspany jak ja???? :(
Strasznie mi się nie chce jechać na uczelnię, bo coś źle się czuję... no ale. Może to ostatnie zajęcia moje...
Brzuszek mi od rana się stawia, a nocą miałam lekkie skurcze. Dam radę :)
Co innego mój gin ;p jak nigdy nie narzekałam, tak dziś usłyszy całe litanie :D
Miłego przedpołudnia dziewczyny :D

reklama
dzień dobry
ja właśnie zjadłam śniadanie i uciekam na praktyki :-( ależ mi się nie chce!! chyba się zerwę po godzince bo naprawdę nie usiedzę tam!!

Salsik czekamy cierpliwie na relację, ale teraz najważniejsze są Księżniczki!! niech rosną zdrowo, nabierają ciałka i wracają do domku jak najszybciej!!

wybaczcie nie pamiętam które dokładnie dziewczyny mają dziś wizyty ale trzymam za Was wszystkie kciuki!!

hej dziewczyny!:-)
dzis wspanaiale spalam, w porownaniu z zeszla noca rewelka.... (wybacz Dagne) nie przeszkadzalo mi nawet to, ze 2 razy wstawalam do kota - pierwszy raz chcial jesc - olalam go, drugi raz juz wyjsc - tego nie moglam zignorowac;-)
Salsik, wspaniale, ze sie meldujesz!:-) Co do relacji itp - nie spiesz sie, wazne abys ty byla w dobrej formie i psychicznej i fizycznej i zdrowe dziewczynki razem z toba!:tak: trzymam kciuki, aby to nastapilo jak najszybciej!:tak:
Kota, z ta iloscia ruchow - u mnie jest podobnie...mamy adhd;-) dlatego tez nie licze, ale jakby sie przestal tak wiercic, chyba zaczelabym sie denerwowac....
Sergie, gratualcje po wizycie...!:-) Ze tez nikt ci nie powiedzial jaka plec....;-)
Tym, ktore chcialaby sie rozpakowac powodzenia! ja jeszcze nie chce wiec zaciskam nogi:-D
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Melduję się ciągle zapakowana! W nocy źle spałam bo wszystko boli, skurczyki jakby słabsze, ale spojenie i pachwiny - koszmar. Ledwo chodzę, a muszę się doczłapać do laboratorium bo wczoraj gin powiedziała, że jak zdążę to żebym jeszcze raz badania zrobiła. No to lezę! I zamawiam dziś wózek :)

Dzieńdoberek! :-)Tak czytam i czytam i widzę, że wszystkie mamy jakieś obiajwy i pewnie niedługo się zacznie. :-) Dzisiaj o 5.30 obudziły mnie skurcze, ten ból jest taki specyficzny, że nie da się go nie odczuć nawet w głębokim śnie. I tak co godzinę się utrzymywał, a teraz cisza. Trzeba czekać na rozkręcenie.:-)A powiedzcie mi czy Wam brzuszki już opadły??? Mi jeszcze nie. Rozwarcie jest, skurcze są, ale ani wody, ani czop nie odeszły. Brzusio też na swoim miejscu.:-)

Ja planuję rodzić za miesiąc:-D nie spieszy mi się, bo jeszcze sporo do zrobienia...torba niespakowana, dla małego jeszcze kilka rzeczy brak....no i do tego czas świąteczny. Widzę , że myślicie nad prezentami- chyba racja , że lepiej zabrać się do tego szybciej w tym roku....tylko skąd brać kasę:eek:

Gin kazał mi robić raz w tygodniu ktg kontrolne- też macie tak?
Ruchy mam cały czas liczyć 2 razy dziennie w dwóch fazach aktywności. Mały od dwóch dni daje z ruchami ostro popalić, ale jestem choć tedy spokojna, że jest wszystko ok:tak:

Cześc babeczki!

Przede wszystkim Salsiku trzymam kciuki za Ciebie, bo musisz sie teraz wykazać olbrzymia cierpliwością, dziewczynki pewnie juz niedługo beda mogły z Toba wrócic do domu i to juz wtedy będzie pełnia szczęścia. Także kochana bądź spokojna:-)

Ja sie zgadzam z MamąOskarka...u mnie brzuszek w tej ciązy sie obnizył, dość wyraźnie to odczułam, ale w pierwszej ciązy ani sie nie obnizył, ani czop mi nie odszedł, ani wody nie odeszły...wszystko to sie stało dopiero na etapie bardzo zaawansowanego porodu, jak juz było z 5-6 cm rozwarcia, a byłam juz 11 dni po terminie, także to nie ma reguły niestety:sorry:

Ja dziewczynki się za chwile ewakuuję z domu, bo u nas WILEKI REMONT...łazienka sie remontuje całkowicie i dodatkowo Małż w końcu kładzie tapetę w pokoiku chlopców...także wszystko sie odbywa przy okazji jednego bałaganu ;-) Ja jestem za bardzo nerwowa ostatnimi czasy, także biorę Młodego i jade na wieś do rodziców, bo inaczej tym majstrom tutaj bym mogła niepotrzebnie doopę zawracać ;-)

Trzymam kciuki za wizyty!

Dziewczyny, które maja za chwilę termin i mają zamiar sie rozpakowywać niech sie nie krępują..hehe:-) Fajnie by było przywitać kolejnego bobasa!!!

Miłego dnia!

reklama
czesc dziewczyny, ja tylko na chwilkę, xdalej w dwupaku ale dzisiaj czeka nas wizyta u chirurga, bo cos sie nam niefajnego porobilo i chodzic nie mozemy :( postaram sie nadrobic was wieczorkiem :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry