reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

U mnie w lodówce stoi torcik śmietanowy z owocami, który częściowo skonsumowali goście z wczorajszej parapetówki. Podobno wyszedł pyszny, nie chwaląc się oczywiście ;-)

reklama
Dziewczynki! ja spadam narazie, musze sie wziasc za ogarniecie mieszkanka i poproasowac, to co odkładam juz od poniedzialku :D w miedzy czasie bede Was podczytywac. Buziaki!

ale smaki narobiłyście :)

Witamy nową Grudnióweczke i Maleństwo :)

zaczęłam rzadziej zaglądać na bb bo normalnie wkręcam się jeszcze gorzej, i tak moje myśli krążą tylko wokół porodu
w poprzednich porodach najpierw to widy mi odchodziły i wiedziałam , że już trzeba jechać do szpitala a teraz ta niepewność denerwuje mnie bardzo, bo na porodówkę mam 25 km

ja już wysłałam sms do M., żeby mi kupił pączka, jak będzie wracał do domu :-D
mam nadzieję, że jest na tyle domyślny, że ma jeden pączek dla mnie, drugi dla Kubusia ;))

a po południu jedziemy kupić prezenty świąteczne i mam nadzieję, że kupimy dla każdego jakiś drobiazg, bo wątpię, żeby później mi się chciało toczyć po galeriach, im bliżej grudnia, tym więcej tłumów w sklepach, a tego ciężarówki nie lubią :)

Ehh... tyle czasu zmarnowałam a wy się tu ciastem raczycie! Zostało komuś kawałeczek dla spragnionej słodkości mamusi?:-)

Skończyłam produkcję niebieskich bucików, bo przecież nie wiadomo jakie dziecię urodzi nam się jako ostatnie;-) no i nie wiadomo jak bardzo Oskarek da mi popalić i czy znalazłabym przy nim czas na taką zabawę:tak:

Witam również nową mamusię na forum:-)

Witam nową mamusie !!!!!!
a ja porasowałam resztę bierzących ciuchów w szczególności Zu bo ja nie wiem jak to przy dwójce będzie Zu raz max2 razy dziennie przebieram a małego to pewnie jeszcze więcej chyba kogoś muszę do prasowania sobie wynająć masakra:-D

ja po kawce bo wprosić się chciałam ale Sergi się wywineła i musiałam sama sobie zrobić do tego był serniczek co prawda kupny ale pysznitki ale kusicie dziewczyny z wami to o diecie nie ma mowy:-p

ale znowu leniwie dzis będzie już południe obiad z wczoraj jest jutro tylko coś pomyślę... Jutro sama z Zu M w pracy oj nie lubie takiej niedzieli ale cóż czasem trzeba i poniedziałek lekarz:tak::tak::tak: i teraz tym żyje już doczekać się nie mogę

dziś cisza każdy odsypia dyżur na BB:-D

IZI najlepszego !!!

Zabkaq witam! Fajnie że dołączyłaś...:-)

Agapa dobrze, ze skontrolowałaś objawy w szpitalu, jeszcze trochę i już nie będzie fałszywych alarmów, tylko bedziemy wracać ze szpitala z maleństwami :)

U nas na chacie totalny armagedon, remont trwa, dlatego na dobra sprawę nawet nie mam za bardzo jak Was śledzić...
Teraz się na chwile ulokowałam w kuchni i mogę napisać, ze u mnie dziecko mocno naciska "w dół",skurcze w pachwinach momentami sa porażające, ale oprócz tego cisza i spokój.

reklama
Też jestem ciekawa tej restauracji Kuchnia i Wino..Ale ja to raczej przed porodem się tam nie wybiorę, bo sią połozyłam dziś w szpitalu. Nic się nie dzieje, ginio mnie połozył na oczekiwanie na cc i porobienie jeszcze badań... Nudno tu jak dijabli...żałuję, że w domciu nie moge być, jeszcze tyle rzeczy miałam do zrobienia...zaskoczył mnie gin tą decyzją...na szczęście męzul może dzisiaj siedziec u mnie z okazji soboty..., bo inaczej bym zwariowała.

Do góry