Olluchna, widzę że już ci odpisala Sergii,, hm.. z tego co pamiętam dlugo się nie logowałaś na forum podobnie Kupinosia, stąd moglyście przegapić info że w wątku o relacjach z wizyt opisujemy tylko wizyty, ewentualne pytania związane z wizytą oczywiscie możesz dopisać do posta, ale nic poza tym

takze jak masz jakies inne pytania wątpliwości to dawaj tutaj
dagne ehhhhh ja chcę pierogi ruskie, a tak myślalam żeby dziś zrobić.. ale lenistwo mi na to nei pozowoliło

a tak mi sie marzą.. wchodzę tutaj i patrzę że miałaś na obiadek, normalnie zaślinię ekran
swoją drogą czy ty tez liczysz ze bobasek Ci się urodzi w urodziny?? ;p;;p haha bo ja jestem naiwna i w to wierzę;p
zgaga męczy mnie już bardzzo sporadycznie i nie tak intensywnie.... ale czasem się zdarzy, szczegolnie przed snem.
Mła ja od 2 h robię kopytka i jakoś sie wyguzdrać nie umiem... przystanęłam na odcedzeniu ziemniaków;D dobrze że mialam jeszcze ogórkowa dla Kamila
mimozami no to super wiadomości

hihi dzieciaczki będą się razem potem fajnie bawić
sergi dziękuje, i za zrobienie porządku i że nie dostalam po uszach ale wyszłam z założenia że jeszcze ze 2 dni i relacje z wizyt się stracą w tłoku

i musimy się nawzajem ciut pilnować aby nam tu było milo i przyjemnie
btw przyznam jeszcze że nie podoba mi sie też że znowu obce osoby z poza grudniowych mamusiek wrzucają swoje posty na wątek zakupowy lub nasza gieldę ze swoimi ofertami... bo też ustalałyśmy że to nasz "świat" ale pozostawiam to już waszej decyzji czy to ruszać. Poza tym jestem świadoma że wszystkie mamy tez już inne myśli w glowie niż tylko samo forum, więc wcale się nie dziwię że czasem coś się nam ciut namiesza
i tak
"szapoba" w 300% dla Was kochane moderatorki za trzymanie wszystkiego pięknie w ryzach