reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Witam jeszcze w starym roku.

KOTA co to znaczy śpi na klinie?? Bo mojemu też się ulewa i też noskiem potrafi i żadko mu się odbija nawet po mm, a po piersi praktycznie wcale.

Dzieciaki śpią ale zaraz Melę będę budzić, pogoda do bani a w Sylwestra wyjdę..... do toalety jak mi się zachce:-D i na fajerwerki, a spędzimy go przed TV na słuchaniu jak ludzie się bawią w Warszawie i we Wrocławiu. Pogoda do bani i nie nastraja sylwestrowo.

Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach,
przekreśl niewarte w pamięci chwile
i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni
wchodzi się na najwspanialszy bal świata.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012!!!

AŚKO dzięki, klina sprawdzę. A pod górną część materaca mam podłożony zwinięty ręcznik bo wydawało mi się, że mały miał za nisko.

Witam!!!!

Jestem jestem!!!!!!
Dzieki Asko:):) ze sie matrwisz....
Ja sie modlilam w nocy i nie moglam spac....bo tak nie chce dzis urodzic:):)
Ale musimy wytrwac do jutra a od 1 niech sie dziej co chce..

Mlody spi,M pojechal po szampana i po moja Mame i siore..takze spedzamy wszyscy razem sylwka My,Tesciowie i siora z Mama i synkiem 3 latka:)

Zaraz ide umyc glowe,troche sie podmaluje,bo w razie co na ip musze wygladac:):p:p:p:p

Szczesliwego nowego roczku,zeby nasze Maluszki rosly zdrowo!!!!!

reklama
Dziewczyny ja również życzę Wam, Maleństwom oraz Waszym mężczyzną wszystkiego co najlepsze w całym roku 2012!

Sylwestra spedzamy z chłopcami u moich rodziców, na spokojnie oczywiście :D

Mój tata ma dzis urodziny, babcia mówi, że urodził sie za 5 dwunasta (w nocy oczywiscie) i pamięta, ze bardzo z tego powodu płakała, bo chciała dziecko "przepisać" na Nowy Rok, ale podobno połozne nie chciały zmienic tej daty
urodzin o te parę minut i w ten sposó mój tatko był zawsze najmłodszym dzieckiem z rocznika...także dziewczyny w dwupaku...zaciskajcie nogi do jutra!!! :D Wasze dzieciaczki zawsze będą "o rok" młodsze od naszych ;-)

Do góry